Direktlänk till inlägg 13 juni 2008

En check på vift!!!

Av Camilla Lindholm - 13 juni 2008 22:48

Idag lyckades jag åstadkomma något som liknade löpning i 12km. Cykel var det värre med då det började göra skitont efter 3minuter. Min diagnos är nog fortfarande att något ligger fel, men nu lutar jag mer åt att det är patella som flyttat på sig - det har den gjort tidigare och det är inte skönt när den ligger och skaver mot ledkapselkanten. Sist tog det 8a veckor att få ordning på det, hoppas att det inte tar lika lång tid nu - om det nu är det. På tisdags ska jag träffa Raffi, han har hjälpt mig förut när ingen annan kunnat. Hoppas att han kan göra något liknande nu.


Annars höll jag på att sätta fredags-sushin i halsen när jag inte kunde komma på var min prischeck på 3000dollar från IM Brazil tagit vägen! Inte en så liten nätt summa att slarva bort. Jag trodde mig veta var jag lagt den - men icke! Det var bara att leta, leta, leta, dock utan resultat. Lars hjälpte mig senare på kvällen, men även han utan resultat. På frågan om han flyttat den svarade han naturligtvis - Absolut inte! Så, hittade jag den precis nu! Den låg i ett kuvert från X-change innehållande lite Reais och Euro. När jag visade Lars kuvertet svarade han: ja just det ja, jag flyttade den till ett säkert ställe, det hade jag glömt!!  


Här kommer ytterligare ett par bilder resten får ni se på hemsidan.....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Han med Ögat

14 juni 2008 08:30

Krya på dig . Nice bilder.....

 
Ingen bild

~L~

17 juni 2008 11:16

det va riktigt porriga bilder camilla... bra jobbat...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se