Direktlänk till inlägg 10 juni 2008

En bra dag trots allt :-)!

Av Camilla Lindholm - 10 juni 2008 22:41

Dagen började med lite slasksimning på morgonen. Det var inte vansinnigt varmt varken i vattnet eller i luften kl 07.00 på morgonen. Jag har så svårt att träna när jag fryser! Det var inte utan att jag avundades Daniel och hans våtdräkt. Daniel å andra sidan verkade avundas mig då han enligt sig själv höll på att avlida av värmeslag. Dessutom klagade han på att dräkten stramade över axlarna.  På kvällen snörade jag mig nervöst på mig löpskorna för en testrunda. Idag var planen att experimentera med farten lite för att se ifall det blev värre om jag försökte springa aningen snabbare än "det märks knappt att jag tar mig framåt-tempo". Det verkar ju vansinnigt att göra något sådant men jag antar att jag fick en släng av hybris efter alla gårdagens behandlingar. Nåväl, väl framme i parken körde jag en 5x1000 progressivt ökande utan besvär! Helt otroligt, och inte ens när Tessan fick för sig att gaffla iväg i 3.30-fart gjorde det ont. Dessutom blev jag glad att inte all fart försvunnit ur kroppen. Visst protesterade kroppen och kändes lite seg men någonstans finns nog åtminstone lite fart kvar som med några veckors riktig träning kan blomma upp. Jag vet inte hur det gick till men kanske är det en liten, liten bit av menisken som legat fel. Hoppas nu att den håller sig där den ska vara tills säsongen är slut. Sen kan jag i så fall operera bort den för alltid.


Som om inte detta varit tillräckligt hann jag äta lunch med favoriterna Andén och Daniel samt se när Sverige slog Grekland i kväll! Inte illa för en blek måndag må jag säga. Någon stans där inne har jag dessutom en föraning om att även morgondagen kommer att bli angenäm!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

INSÄNDAREN

11 juni 2008 13:45

Här är ett svårt mail från Tage Tegelsåg. Somvanligt är berevet en remiss från kamratposten som Camilla svarar på.

En i mängden!

Jag är en vanlig pojke. Jag e så vanlig så det är ett problem. Jag blir inte mobbad eller så men ingen vill va min bästa kompis eller söt flickvän.
När jag har pratat med en tjej många gånger o vi börjar komma varandra nära så säger hon "ÅÅÅH, den som ändå hade sån tur att hon fick va din pudding". Detta säger hon på ett undanflyende sätt för hon hellre vill ha en annan.
Ja, jag kommer alltid i mitten, jag e måttlig, snälla hjälp mig!


Tack Camilla på förhand om du kan svara på detta. Du är säkerligen rätt person för jobbet då du ju uppenbarligen har många favoriter (läs Daniel o Anden). Hur kan du få så många att känna sig värdefulla trots i nåt specifikt fall bristande teknik o färdighet.

OBS! du skulle veta vad som stog här innan det togs bort av chefsredaktören)

Mvh Kamratposten

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se