Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

Småflugorna attackerar!

Av Camilla Lindholm - 9 juni 2008 22:25

Idag har varit en ganska hektiskt dag med många behandlingar (mitt stackars knä) och en del jobb. Bäst att en gång för alla avliva en segdragen myt om lärares förmodade privilegier. NEJ, vi har inte inte sommarlov på högskolan. Det kallas semester och den är lika lång som för vilken tjänsteman som helst, dvs 25dagar! När man förklarar det tillsammans med att vi heller varken har höst-, jul-, sport- eller påsklov (undantaget röda dagar då, fast det händer ganska ofta att vi jobbar på dem också) brukar folk kontra med: "Men ändå"! Vadå, "men ändå"? Jag fattar inte alls och förstår än mindre hur man bemöter en dylik kommentar!


Strunt samma. Idag har jag bla fått massage och min massör gjorde lite tester på mitt knä som smärtade men efter att han tryckt lite vid insidan av knät försvann symptomen. Han trodde att det kunde vara menisken som kommit ur läge. Det skulle i så fall kunna förklara varför jag bitvis är helt symptomfri för att 2sek senare ha så ont att jag inte kan träna alls. Antagligen är det fallskadan för drygt ett år sedan som är boven i dramat och den kraftigt lutande vägen i Brasilien som provocerat knät. Jag är långt ifrån säker, men det tål att undersökas. Annars har jag simmat en sväng och senare på kvällen rullat några meter på cykeln. Under den turen blev jag överfallen av en hel svärm, antagligen nykläckta, flygfän. Eftersom jag inte hade glasögon blev jag tvungen att kika ner på vägen istället för framför mig. Det tog säkert 5min att cykla igenom svärmen och det smattrade när flugorna träffade och studsade på hjälmen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se