Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Träningsförsök!

Av Camilla Lindholm - 31 maj 2008 23:09

Vårt bagage är fortfarande försvunnet så idag fick jag låna ihop till något cykelbart när jag skulle ut och cykla en sväng med Rickard. Jag hade ju både mina tränings- och tävlingshjul med mig till Brasilien. Dessvärre gick cykelturen inte riktigts som jag önskat och jag fick avbryta betydligt tidigare än vad ville. "Lanza-knät" gör fortfarande väldigt ont så i morgon tänkte jag få lite laserbehandling. Det brukar fungera efter några gånger så jag är hoppfull. I morgon tänkte jag även lägga ut lite bilder från tävlingen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

INSÄNDAREN

1 juni 2008 14:58

Hej Camilla!

För att undvika missförstånd bör du veta att du blivit utsedd till den pudding som bör besvara de brev som vi inte kan besvara här på kamratposten. Vi slussar därför vidare de till dig då du e en förstående och mycket bra brud i dina bästa dar.

Fråga!
Hej, jag undrar varför dessa kanadagäss o de där större gässen muckar så mycket gräl så fort de fått ungar i Malmös parker. Kan de inte uppföra sig som vanligt folk. Så fort man går lite på stigen kommer en gås o börjar väsa. Ja varför Camilla varför, snälla jag vet inte vem ja ska vända mig till med etta problem.

 
Ingen bild

camilla

1 juni 2008 19:21

Kära Kamratposten - det är för mig en ära att få besvara dessa existensiella livsåskådningsfrågor som exempelvis "insändaren" kommer med.

Frågan du "insändaren" ställer är mycket välberättigad och relevant. tyvärr gäller den inte enbart kanadagäss och andra djur utan även människor. Hur ofta stöter man som löpare/gångare inte på dessa aggressiva mammor som kommer gåendes, ofta två och två i bredd, med sina stora, bulkiga och numera gärna även nummerplåtsbeklädda barnvagnar. De fräser också hotfullt ifall man vägrar flytta sig när de kommer. Har man otur kan man mycket väl på ett barnvagnhjul på foten eller upp på smalbenet. I de flesta fall är detta nog att räkna som ett skyddsbeteende hos modern som gått överstyr. Den första impulsen är kanske att ta en påk och slå tillbaka mot alla fräsande mammor. Dock är det nog inte att rek. utan jag förespråkar att du helt enkelt håller dig undan - ty mammor på krigsstigen ska man akta sig för. De är livsfarliga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se