Direktlänk till inlägg 30 maj 2008

Dessa baguetteätande folk gör mig tokig!

Av Camilla Lindholm - 30 maj 2008 20:11

Enligt resplanen skulle vi varit hemma 20.00 igår. Istället var vi hemma en bit efter 24.00 Väl hemma kunde ingen av oss sova eftersom vi tyckte att klockan var ungefär 19.00 och när väckarklockan ringde för att jag skulle upp och jobba - ja då hade jag precis blivit sömnig.


Som vanligt var det strul vid incheckningen i Brasilien. Det enda bra med den incheckningen var att vi slapp betala för cyklarna, vilket sparade oss en del dyrbara slantar. Men pga förseningar så missade vi planet från Paris till Köpenhamn. Hade det varit en annan flygplats där man sluppit att vänta 10min på en buss som sedan kör oanade omvägar till rätt terminal, ja då hade vi nog hunnit. Istället fick vi sitta och glo i 4-5timmar samt äta någon sörja på Mc Donalds för att överleva. Som om inte det vore nog så lyckades inte personalen på dessa timmar få med vårt bagage på rätt plan. Två väskor kom för en kvart sedan medan våra cyklar fortfarande är kvar i Paris! Det här är sista gången jag åker över Paris. Hädanefter ska jag hålla mig till Tyskland, Holland eller London.


Idag har jag joggat en sväng - det kändes förvånandsvärt lätt bortsett från att mitt knä fortfarande gör ont. Efter att pratat lite med tränare Bo förbjöd han mig å det bestämdaste från att springa det där 10km loppet som ingår i Skånes GP och som jag var sugen på att ställa upp i. När Daniel fick höra mina planer höll han på att hoppa i taket. Han förespråkade nämligen total vila för mig i typ 2ve!!!! Kära Daniel, så klen återhämtning har jag knappast :-)!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se