Direktlänk till inlägg 28 maj 2008

Hemresa!

Av Camilla Lindholm - 28 maj 2008 13:41

Idag är det hemfärd och vi håller på att packa ihop våra saker. Igår åkte vi in till Florianopolis och strosade omkring på gatorna där. Dessutom fick jag typ 1.5h shoppingtid (på nåder) på en shopping mall av Lars. Naturligtvis hann jag spendera lite pengar men det var stressigt och Lars tyckte som vanligt att shoppa är en av världens pester. Fast han satt ute och åt kakor i stället :-)! När jag kommer hem ska jag publicera några bilder. Men först en lång, lång resa hem via den hemska flygplatsen San Paulo och Paris som inte heller är någon favorit.

 
ANNONS
 
Tove

Tove

29 maj 2008 18:13

Välkommen hem! Bra jobbat! Kram

http://www.tovewiklund.com

 
jona

jona

30 maj 2008 08:03

Enligt min mening gör du ett jättebra lopp Camilla, varje Ironmantävl är unik, precis som du. Välkommen hem till skönda skåne

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

Anna

30 maj 2008 14:31

Ja, välkommen hem ska du vara. Du kommer med sommarvärmen. Kramis /Anna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se