Direktlänk till inlägg 27 maj 2008

Mat mat mat....

Av Camilla Lindholm - 27 maj 2008 12:46

Igår var en helt otrolig dag. Vi gjorde inget annat än åt. Först frukost och sedan en jättelunch vid prisutdelningen för att avsluta med EST´s (de vi åker med) egen stora middag! Ville man kunde man dessutom fortsätta och festa hela natten, eftersom arr. anordnar ett stort disco för de tävlande. Dit gick vi dock aldrig! Nu när jag vaknat står min mage fortfarande i fyra hörn och jag vet inte hur jag ska  lyckas få ner någon frukost :-)! Jag har sannerligen inte gått ner någonting pga den här tävlingen, snarare tvärtom :-)! Annars kan jag varmt rek. att åka med Ken Glah eftersom det är oerhört socialt och man lär känna mycket folk och det är kul. 


 En sak som jag glömde berätta var att jag fick punktering - det bara small och blev ett jättehål! Tydligen hade jag dessutom, utan att jag märkt det, tappat mitt svindyra extradäck så jag kunde inte byta. Tur i oturen var det nära till T2 så jag cyklade vidare - ibland har man extrem tur! Men fixar arr. till det där med draftingen så kan loppet bli en riktig höjdare. Tills i år hade de ändrat cykelbanan så vid ett tillfälle åkte man fram och tillbaka genom en tunnel inte mindre än fyra gånger per varv. Många vändningar blev det :-)!  Vidare brukar inte vattnet vara så strömt och vågigt som det var i söndags. De här senaste två dagarna har även vädret varit som det brukar, typ 20grader. Det lustiga är att nu när det varit helmulet och svalare går jag omkring och huttrar! Undrar hur det kommer bli när jag kommer hem.


Gällande draftingen nämnde Olaf S (2an) att det var ett problem för några år sedan som sedan blev bättre när athleterna klagade (alla vill ju egentligen ha ett rättvist lopp). Nu har det dock börjat igen så kanske bör man klaga lite :-). Igår på middagen kom det fram typ 3-4 stycken som påpekade att när jag kom susande förbi vid olika tillfällen så hade jag typ 7-8killar liggandes på min rulle efter mig och att många tjejer låg inbäddade i grupper. 


Nåja, nu är den här tävlingen över och det är dags att blicka framåt nästa :-)! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

27 maj 2008 15:16

Ja, tävlingen är över och du har varit hur duktig som helst. Vad spännande med live-rapportering. Hör av dig när du kommer hem så hittar vi en tid för lite tjej-mys....

 
Ingen bild

camilla

27 maj 2008 22:20

Det vore trevligt. Idag fick jag 1.5h att shoppa på för Lars - man han höll på att dö tråkdöden (givetvis följde han aldrig med in i affärerna). Jag höll på att köpa en urfräck bikini till men valde en svart kort klänning som jag bara kan ha på fest. Så, kanske skulle vi gå ut när jag kommer hem :-)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se