Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Förföljd!

Av Camilla Lindholm - 24 maj 2008 21:18

Nu är cykel och många av mina grejer incheckade. I och med det fick jag även en glimt av hur stjärnors liv kanske ter sig varje dag. Det började med en kamera som snart blev till tre plus en intervjuare. Efter intervjun följde de båda kameramännen mig genom hela incheckningsproceduren. Jag visste inte riktigt åt vilket håll jag skulle titta - de var överallt! Genom proceduren hade jag dessutom min personliga guide! Jag tror de punktmarkerade mig pga min snygga cykel - en kamera fokuserade enbart på den :-)! Det var lite roligt men mest pinsamt. Som vanligt är det stor uppståndelse över den här typen av tävlingar bland folk, tidningar och tv. Det är bara i Sverige som ingen kunde bry sig mindre :-)! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

25 maj 2008 13:23

Åh vad spännande. Lycka till!!!!!!!!!!!!När du kommer hem måste du hjälpa mig med program för tjejmilen....och du missade inget vad gäller schlagern :-(

 
jona

jona

25 maj 2008 20:19

Camill, du ligger fint till som femma i Brazil, efter cyklingen, jättesvårt att få uppdateringar här hemma, hopppas, håller tummar och väntar på målgång.

http://www.yogajona.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se