Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Dan före dopparedan...

Av Camilla Lindholm - 24 maj 2008 17:06

I morgon är det tävling och av den utlovade kallfronten blev det ingenting. Det varma vattnet tryckte ut kallfronten över vattnet så den försvann. Det är här vädret är tydligen helt unikt - de tre senaste dagarna har varit de varmaste på hela året!!! Det är tydligen varmare nu på hösten än vad det varit i sommar och det händer typ ALDRIG - fast nu gör det ju uppenbarligen det! Jag har förlikat mig med tanken att cykla och springa i den här blöta värmen. Jag var ute en sväng vid 11-snåret och det var varmt men funkar nog - Lars höll på att dö bakom mig men försökte tappert hänga på. Värre då med simningen. En decimal varmare i vattnet än i förrgår och det blir ingen våtdräkt - undrar vad jag ska simma i då? Jag har ingen simdräkt! Någon som vet hur fort havsvatten kan värmas upp? Själv tror jag att det mycket har att göra från vilket håll det blåser så om det skulle börja blåsa söderifrån så kanske kallare vatten kan komma in. Nu blåser det norrifrån som det gjort hela veckan. Håll tummarna för mig....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina

24 maj 2008 18:56

Jag håller också tummarna för dig. Har nu följt din blogg sedan start så du känns som en nära bekant utan att vi träffats någon gång, konstigt vad cyberspace påverkar. Det är nästan lika nervöst som när sonen brukar tävla. Jag tror du är starkast och envisast imorgon.

 
Ingen bild

Martin A.

24 maj 2008 20:02

Heja Camilla!
Du är omnämnd på ironman.com som en "to watch for". Hälsa Lars så gott.

 
Ingen bild

camilla

24 maj 2008 21:18

Vad snälla ni är! Grattis till mini-Martin!

 
Ingen bild

Porrfabriken

24 maj 2008 21:21

1 var glad för om det blir utan våtdräkt, det är då och endast då det kan kallas för riktig triathlon.

2. MMM det där med den unge Werthers lidande var en fin paralell. Goethe (eller Göthe eller han nu stavar det) var en svartsjuk loppäten tysk som spridde sitt missnöje till andra. Kunde han inte ta att han blev dumpad som en man och utmana sin rival på tvekamp. Den starke förtjänar att få kvinnan

3. Amerikaner e faktiskt väldigt konstiga, cykeln har ju även amerikanska färger, vilket gör att de får stånd p.g.a av sin landspatriotism.

4. Lycka till igen, o föresten, ligger lars bakom nu igen, har han tappat all vilja och heder överhuvudtaget

 
Eva

Eva

24 maj 2008 21:28

Lycka till!
Hejar och håller tummarna!

http://www.evanystrom.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se