Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Pastaparty-dags!

Av Camilla Lindholm - 23 maj 2008 21:30

Nu har snart ytterligare en dag förflutit utan att jag egentligen gjort någonting vettigt mer än simmat några minuter och påbörjat min tredje bok :-)! Klockan är snart halv fem här och vi bör göra oss i ordning för pastapartyt som är i kväll. Annars är jag väldigt imponerad över brasilianarnas enivishet och ihärdighet när det gäller att få kontakt med en. Jag förstår inte ett ord av vad de säger och de å andra sidan förstår inte ett ord av vad jag försöker säga - ändå ger de aldrig upp utan fortsätter prata på som om de tror att jag efter ett tag helt mirakulöst kommer lära mig språket, bara jag hör orden tillräckligt många gånger. Detta händer mig konstant och numera har jag som moteraktion börjat prata svenska med dem :-)! Aldrig tidigare har jag heller ägt en cykel som genererat så mycket uppståndelse kring dess uppenbarelse. Idag när jag hämtade min cykel hos mekanikern (det var en liten detalj jag ville få fixat och eftersom det ingår i vårt paket så får man passa på :-)) kom jag knappt därifrån eftersom minst (nä jag överdriver inte) 8personer kom fram och pratade med mig om hur vacker och söt min cykel var samt undrade vad Casati var för märke (fast mekanikern från Brasilien hade koll), om jag var nöjd med hjulen/pro-styret. De flesta här kör på  Felt, Kouta, Cervelo, Trek, Scott etc samt Zipp-hjul naturligtvis. För dem är en rosa/babyblå Casati med FFWD-hjul mycket exotiskt. Men jag håller med dem att jag tveklöst har den vackraste cykeln här :-)! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Porrfabriken

24 maj 2008 15:16

Hallå!?!?

1.De som kom o glodde på din cykel var tjejer va?

2.Jag blir lite orolog för dig, du måste vara försiktig med böcker, man kan bli dum i huvudet av dem. I fortsättningen rekommenderar jag dig atrt titta på bilderna.

3. E d killar som pratar brezilianska med dig? I så fall e det liksom punkt 1 inte så underligt.

Lycka ti

 
Ingen bild

camilla

24 maj 2008 17:06

Porrfabriken, du har rätt i punkt 2 och 3. böcker kan förvrida huvudet på vem som helst. Se bara vad "Unge Werthers lidande" ställde till med på 1700-talet - folk begick självmord precis som huvudpersonen. Men vågar du anta utmaningen kan jag starkt rek. tex "Flyga drake" av Khaled Hosseini. Den var grym. Punkt 1, det har mest varit killar som kommit fram och beundrat den faktiskt. Speciellt amerikaner (kan beror på att jag mest omger mig med sådan just nu :-)).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se