Direktlänk till inlägg 21 maj 2008

Det hettar till sig!

Av Camilla Lindholm - 21 maj 2008 22:41

Nu börjar de svämma in över staden. Triathleterna!  Kisar man ut över vattnet ser man åtminstone alltid minst en gummiklädd figur som försöker behärska vågorna. Överallt trotsar de den vilda trafiken genom att cykla och springa på vägarna där bilar tidigare haft ensamrätt. Det är modigt, dumdristigt och rent av fårskalligt och så sent som igår höll jag själv på att stryka med. Lars rädsla över att förlora mig yttrade sig genom att han började råskälla på mig att jag skulle cykla närmre dikeskanten. I realiteten skulle det innebära att jag cyklade i diket! Om jag/vi bara lyckas överleva fram till söndag ska det nog inte bilarna bli ett problem eftersom de kommer stänga av vägarna för all biltrafik - skönt är en underdrift. Värre då med den värmebölja som dragit in idag och som ska stanna över helgen. Det är tokvarmt med sina blöta och fuktiga 33 grader. Lite acklimatiserad har jag nog dock blivit då jag just nu sitter och fryser i 25grader. Jag skyller på den fuktiga vinden som kyler mig.


Idag öppnade även expot vars priser var jämförbara med de hemma. Dock måste jag få påpeka att det finns många grymma triathlonkläder här som jag gladeligen skulle vilja ta med hem.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

The voice in the Ghetto

22 maj 2008 09:27

The observer e ju helt klart rätt ute på föregående inlägg. Lite tråkigt att han skyller sina egna önskningar på The voice.

Det e brudars rättighet att ha stringbikini och Killars skyldighet att observera...

Lycka till, lite tråkigt med värmebölja men eftersom du trivs i värme ska det nog gå bra, särskillt om du kör loppet (i rättigheternas namn) i stingbikini

 
Ingen bild

camilla

22 maj 2008 11:35

Om the observer och du vill kan jag ta med en fin mankini till dig/honom. Jag har redan fått beställningar från annat håll på en sådan. Jag tror att det kommer bli årets höjdare på den svenska stranden :-)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se