Alla inlägg under april 2008

Av Camilla Lindholm - 2 april 2008 19:13

Vilken underbar dag! Först fick jag sova till säkert 8.15 vilket var helt otroligt skönt efter alla dessa toktidiga mornar. Daniel du får säga vad du vill men morgonstund har verkligen inte alls guld i mun. Tvärtom det finns inget så skönt som att få sova ut ordentligt och vakna utan väckarklocka. Ja och sedan har det varit helt fantastiskt, underbart, formidabelt vårväder här! Yes, kom igen nu våren, lämna mig inte nu utan häng i!


 Annars har jag inte gjort nämnvärt mycket som kan tänkas höja BNP. Vid närmre eftertanke känns det inte som om jag gjort något vettigt alls, vilket naturligtvis inte stämmer då jag ägnat en betydande del av dagen åt att rätta en si så där 60 hemtentor (naturligtvis är jag inte klar ännu utan ska snart fortsätta). Dessutom har jag hunnit cykla åtminstone tre timmar och det med 6x3min fart insprängt. Vid minst ett tillfälle var jag fullkomligt övertygad om att jag skulle dö, så jobbigt upplevde jag det just då, för att när intervallen var över komma på mig själv att tänka "det där var klent, jag borde kunnat ta i mer".


På söndag ska jag tävla igen. Då går terräng-DM i Eslöv och min löptränare tyckte att jag skulle springa både 4km och 8km. Det var tydligen 2h emellan dem, minus den tid det tar att springa 4km. Så, ju fortare jag springer ju mer vila får jag. Därmed finns det ytterligare ett skäl till att springa fort. Det ska bli kul och jag kan nästan redan känna hur stumma och urlakade benen kommer att vara vid 8km-starten. Det blir superb träning inför duathlon, då gäller det att kunna springa med just stumma ben efter första löpet och cyklingen.  

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 1 april 2008 22:17

Citat från kvällens program:

 House: "...ungen har en korkad mor, men vad gör man åt det?"

 Mamman: "...jag är mamma, du är läkare. Jag har mer status. Lev med det."


 I pausen gjorde tv4 reklam för nästkommande Idol och uppmanade oss tv-tittare att gå och testa lyckan inför juryn. Daniel kände sig manad till att framföra den odödliga klassikern och tillika hans favoritlåt - Kära Mor av Göingeflickorna. Håll ögon eller kanske mer öron öppna, för snart kanske Skånemoderaternas partiombudsman Daniel ses och hörs i en tv nära dig!


Träningsmässigt har jag utövat samtliga grenar idag, och det tom i rätt triathlonordning. Faktum är att jag tog ut min nya cykel och premiärkörde den idag. Den är 99% färdig nu, det fattas bara några småsaker som jag fått låna så länge och så hjul (men träningshjul har jag ju sedan tidigare). Det är som ni tidigare sett en vacker, smäck och snabb varelse och när allt blir klart kommer den bli grym, eller förlåt grymmare än vad den redan är! Jag är säker på att vi kommer trivas bra ihop. Som brukligt måste jag även döpa den - min förra cykel hette Stora Morran efter Mumintrollen! Förslag tages tacksamt emot.


Dagens sista pass bestod av it3 intervaller (marathonintensitet). Idag blev det ett dubbelt innervarv (ett innervarv är 2.85km), ett vanligt, 2x1km, 2xinnervarv, 1x1km + ca 6km upp- och nervarvning. Trots att benen kändes stumma på vägen till träningen tror jag att jag avverkade passet lite snabbare än förra gången jag körde något liknande. Dock hade jag lite längre vila den här gången, 1.5min Jag skulle egentligen sprungit en etta till men avslutade pga att jag hade känningar i mitt knä som jag ramlade på för en tid sedan. Riktigt återställd är jag ännu inte, även om jag läkt ihop rekordsnabbt.

ANNONS

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se