Direktlänk till inlägg 30 april 2008

Blåsig cykling!

Av Camilla Lindholm - 30 april 2008 15:45

Egentligen skulle jag cyklat med Daniel men när han hoppade av fick Eskil ta hans plats. Egentligen vill jag inte cykla med Eskil. Det beror inte på att han på något sätt skulle vara otrevlig eller elak, tvärtom känner jag få människor som är så underhållande och oberäkneliga som Eskil. Du kan aldrig veta vad han kommer att kläcka ur sig och det är för det mesta kul (eller chockerande) även om man ibland få tåla ett och annat påhopp :-)! Anledningen till att jag inte vill cykla med honom handlar istället om att han är för snabb för mig och jag vet att jag sannolikt kommer bli trött, vilket får konsekvenser för träningen efter. Idag lurade han ut mig på alla backar han kunde hitta och att det dessutom blåste otrolig motvind gjorde ju saken inte lättare. Jag var i alla fall ute i 5h med en 30 min insprängd IM-fart. Direkt på sprang jag 30min där delar gick i IM-fart. Nu är i alla fall dagens träning avklarad och kvällen ska spenderas med goda vänner hemma hos Lars Andén. Lars har åkt hem till Värmland för att vara support på en multisporttävling som några i klubben ska köra. Det känns faktiskt ganska skönt att ha lämnat den sporten bakom sig.


Trevlig valborg!

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Emmaboda bon"

30 april 2008 22:21

Det blir du bara sååå mycket starkare av!
Tacka Eskil!
KÖr hårt och lycka till framöver.
Kul det där men blondinerna, eller ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se