Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Äntligen....

Av Camilla Lindholm - 29 april 2008 22:30

...fick jag till ett skönt löppass. Det var första gången efter min sjukdom  som det kändes som det skulle i kroppen. Nu var det iofs inget hårt fartpass utan mer marafart, men faktum kvarstår - kroppen kändes bra! Nästan precis innan löpningen hade jag cyklat ett par timmar och testat att gå upp i ironmanfart några minuter. Solen strålade och det var underbart att få cykla utan långa ben och armar. Men oj vad det blåste löjligt mycket och oj vad många gånger vinden försökte lura ner mig i diket - men den misslyckades såklart. I dag kunde jag för ovanlighetens skull börja i motvind, annars brukar det vara tvärtom och det är lite jobbigt minst sagt. Men det var inte roligt att notera  25-26km/h när jag tog i (ironmanfart) - det är då man längtar efter att få vända hem i medvinden. Och vilken skillnad det var, lika svårt som det vara att köra över 25km/h lika svårt var det att undvika att hålla 40-45km/h. Någon gång var jag uppe i 55-56km/h. Det är en häftig känsla!


Annars har jag även hunnit med att simma på morgonen och dessutom städat hela lägenheten så nu kan man bo här igen :-)! Nu är jag trött och måste sova innan morgondagens cykelpass.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se