Direktlänk till inlägg 29 april 2008

Dumma blondiner?

Av Camilla Lindholm - 29 april 2008 13:12

Tre blondiner var ute och gick i skogen. Plötsligt så stötte de på en fe. Blondinerna frågade om de fick önska sig något.

- Javisst, sa fen. Ni får en önskning var.

Den första blondinen sa:

- Jag önskar att jag fick ännu ljusare hår!

Och vips, så fick hon ännu ljusare hår.

Den andra sa:

- Jag önskar att jag hade ännu större bröst!

Och vips, så fick hon ännu större bröst.

Den tredje blondinen sa:

- Jag önskar att jag blev ännu mer korkad! Och vips, så blev hon man!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

TerrorTage

29 april 2008 18:12

Goddag, ja e en lymmel som följt din blogg under någon vecka nu. Du har tur, ja kan förklara för dig.

1 Du har rätt, endast män kan vara dumare än blondiner. MEN självklart vill kvinnor vara män så därför rör det sig här om en mycket klok blonin.

2 För att återknyta till tidigare inlägg med viktminskning så är det så här. Kvinnors liv värderas självklart högre än mäns, sjunker båten är det kvinnor och barn som går före i räddningsbåten, kvinnor behöver inte göra värnplikt i samma utsträckning som män osv osv

DVS Självklart är det er plikt att vara smala och tänka på er vikt. ALLT för att behaga männen som offrar livet för er, det gäller kvinnor i allmänhet och blondiner i synnerhet.........Vilket just dessa blondiner du skriver om fatta blont hår OK, Feta pattar JAJAMÄNSAN

Mvh TerrorTage

 
Ingen bild

Smurfen

30 april 2008 22:39

TerrorTage!

Läs "Egalias döttrar" av Gerd Brantenberg.

Mvh Smurfen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se