Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Skittrött!

Av Camilla Lindholm - 27 april 2008 19:33

Det var med grusiga ögon jag tvingade mig ur sängen 6.30 för att åka till Hilleshög och köra dagens linjelopp som jag blev övertalad att åka igår. Inte heller kan jag påstå att benen var fräscha efter gårdagens 5h cykel, vilket jag nog var ensam om bland de tävlande att ha kört. Och för att försäkra mig om att bli riktigt trött såg jag till att bromsarna låg på bakhjulet halva vägen hem också - det märktes skillnad sedan jag lossat dem. Att cykla linjelopp är något helt annat än att cykla tempo eller triathloncykling. Eftersom jag inte är någon spurtare fick jag idag den åtråvärda uppgiften att cykla in alla utryckningar. Vår spurtare Camilla Larsson såg till att gå loss nästan direkt med två andra tjejer, vilket medförde att  Emma, jag och Angelica måste bromsa klungan. När de var på betryggande avstånd fick jag som sagt var ta alla utryckningar så att Angelica och Emma skulle kunna komma loss, vilket de nästan lyckades med. Det var en helt ny erfarenhet för mig att köra så ryckigt och jag blev dödstrött minst sagt. Jag blev så trött att jag var tvungen att kliva av på sista varvet, jättebesviken över att jag inte kunde fullfölja mitt uppdrag. Tyvärr påbörjade Camilla sin spurt för tidigt vilket ledde till att Jenny Stenerhag och Team Alriksson vann. Snacka om att jag blev överraskad när mitt lag tyckte jag skött mitt uppdrag jättebra - det var visst heller inte riktigt meningen att jag skulle ta ALLA UTRYCKNINGAR HELA TIDEN. Men jag var så upptagen av dem att jag inte själv tänkte på att rycka, eller vila för den delen - men nästa gång ska jag nog försöka mig på någon. Det var jobbigt och kul, men jag har massor att lära. Någon annat jag lärde mig var att alla svenska damcyklister tydligen är feta kärringar och dåliga. Detta var visst inte specifikt för Sverige utan gällde damcykling generellt i hela världen - snällt sagt. Fetast var ändå jag eftersom jag dessutom hade fetast armar. Ska jag bli bra cyklist måste jag gå ner. Kanske bör jag införskaffa mig en våg så att jag håller lite koll på vikten så att den inte skenar. Det är möjligt att jag lagt på mig på sistone och bör gå ner. Jag har ju inte direkt anlag för att vara pinnig.


Nu har jag precis avverkad några löpintervaller och med dagens ben kändes det nästan omöjligt, men med ton av vilja fixade jag det till slut. Skönt, nu blir det ingen mer träning för idag!   

 
ANNONS
 
Ingen bild

frågande

27 april 2008 23:07

Var kommer det ifrån ang svenska damcyklister, dåliga o feta??

 
Ingen bild

camilla

27 april 2008 23:09

Ja inte från mig i alla fall. Jag tycker de smala och toksnabba!!!!

 
Linda

Linda

28 april 2008 08:58

Hoppas du skämtar om att gå ner i vikt. Viktfixering får mig att må dåligt. Att svenska cykeltjejer skulle vara överviktiga är det dummaste jag hört.

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

camilla

28 april 2008 10:09

Åh nej, du behöver inte vara orolig - jag har ingen tendens till ätstörningar. Jag är alldeles för matglad för det :-)! Men jag vill naturligtvis prestera bra på tävlingar också och då gäller det att hitta sin ideala vikt för detta. Det är inte säkert att den är den samma för alla och jag kanske måste vara lite grövre (eller så är det en dålig ursäkt :-)) för att inte gå sönder tex. Men visst jag har varit betydligt lättare utan att må dåligt så lite kan jag nog kapa.....men typ 1-3kg.

 
Linda

Linda

28 april 2008 13:24

Jag har både vägt mer och mindre än vad jag gör nu. Det har ofta gått sämre när jag varit lättare. Jag behöver lite vikt för att kunna trycka på och få utlopp för min styrka. Går man ner i vikt är det lätt att även muskler försvinner...Tänkvärt. Trevlig träningsvecka!

http://www.lindaeriksson.com

 
Katarina

Katarina

28 april 2008 15:58

Fy f*n. Jag hoppas inte det var samma person som jag hört det av som sa det... Fast det kanske är mer oroväckande om det är fler som går och pratar samma gojja??!

http://www.cykelmygg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se