Direktlänk till inlägg 26 april 2008

2a på Hilleshögstempot!

Av Camilla Lindholm - 26 april 2008 20:49

Igår var en väldigt stressig dag, vilket även är förklaringen till att jag inget skrev. Men jag hann i alla fall med att bland annat sälja min kära Look 585, träna några timmar och jobba. Idag har jag som rubriken antyder tävlat i Hilleshög utanför Landskrona. Jag hade bestämt mig innan för att cykla till tävlingen och fick sällskap av Rickard. Tillsammans fick vi irra omkring lite innan vi hittade fram till starten, karta till trots. Det tog över 2h och när jag kom fram visade det sig att jag inte skulle få starta med seniortjejerna utan med juniorerna bra mycket tidigare (dock tävlar jag naturligtvis i damer senior). Det blev till att göra ett snabbt byte (fick en kasse med teamkläder från Fredrikshof - tack, tack) till tävlingskläder och sätta sig på cykeln för att trycka upp pulsen rejält innan loppet. Loppet mätte 15km, vilket kräver att man är riktigt varm innan start. För mig innebär 15km en nära döden-upplevelse och mot slutet sa Lars som tagit bilen dit att jag var helt slemmig och tuggade fradga. Av den beskrivningen att döma skulle man nästan tro att jag drabbats av rabies men så var tack och lov inte fallet. Det var bara sjukt jobbigt! Dessutom avslutades loppet med en liten stigning som kändes gigantisk och efter loppet förundrades jag över att vissa av tjejerna ställde sig upp och spurtade! Själv hade jag tunnelseende och var 8a slag från maxpuls. Hade jag ställt mig upp hade jag säkert trillat :-)! Nåväl resultatet räckte till en 2a plats med Jennie Stenerhag (Team Alriksson) som vinnare. Positivt var i alla fall att jag körde 1min snabbare än förra året. 


Det där med puls och ansträngning är ganska lustigt. Jag har kört några intervallpass på cykel i vår där tanken varit att jag ska jobba riktigt hårt, vilket innebär mellan 160-170 i puls. Jag har fått pressa mig oerhört för att nå upp till 160. Idag var snittet ungefär 175! Smärta gör helt enkelt inte lika ont på tävling som på träning...och så är tävling tävling och träning träning. Efter loppet var Rickard sporrad att ta i och fick för sig att nu skulle han trycka på hela vägen hem och dessutom  extra mycket i varje uppförsbacke. Eftersom jag ville hänga med fick jag kämpa ganska hårt eftersom mina kändes helt urlakade efter tävlingen. Nu är jag helt slut och vill bara lägga mig och sova. Jag är emellertid inte ensam om att vara trött. Eskil var här och åt sushi och passade samtidigt på att kommetera att mina armar var lika stora som hans (tack Eskil, du vet vad en kvinna vill höra) och hur sjukt liv vi lever när vi typ slocknar vid 20.00, samtidigt som vanligt folk börjar förbereda sig för utgång. Synd bara att jag måste jobba nu.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

27 april 2008 09:12

Gratulerar! Bra kört! Jag brukar också få kommentarer för mina kraftiga armar...mindre kul. Men vi är ju grymt starka också eller hur ;)

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

camilla

27 april 2008 23:13

Tack! Ja vi får väl anta att vi är det :-.)! Dessutom är jag övertygad om att det finns flera där ute som tycker muskler (fast de sitter på tjejer) är sexigt :-)!

 
Ingen bild

Jesper N

28 april 2008 22:30

Hej och grattis till ett bra resultat. 1 min på 15 km på ett år är riktigt bra.
Vilken uppsättning FFWD-hjul har du valt att köra på?
Hälsa Martin G från mig, vi har bägge ett förflutet inom cykelkretsar
MVH
Jesper (som tränar för sin första halva IM i Sövde den 13 juli)

 
Ingen bild

Camilla

28 april 2008 22:41

Tack Jesper, jag tror att det finns mer att plocka då jag inte kände mig särskilt utvilad efter Powerman helgen innan! Jag kör å FFWD:s diskhjul och det är jag verkligen nöjd med. Framhjulet hade jag lånat men ursprungstanken var att köra med ett treekrat men nu blir det fyrekrat istället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se