Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Dagens dos!

Av Camilla Lindholm - 24 april 2008 21:43

Idag har det inte varit en lugn stund pga av alla saker jag varit tvungen att redan ut och fixa. Dessvärre innebar det att jag inte hann med all inplanerad träning, men såhär i efterhand så kanske det var lik bra eftersom kroppen fortfarande känns ganska seg och trött. Det jag åstadkommit är simning på morgonen och backintervaller på kvällen. Frågan är emellertid om det kan räknas som intervaller för min del eftersom jag medvetet tog det väldigt lugnt. Samtidigt måste man passa på när det bjuds backar :-) eftersom det är så sällan jag tränar det. Backar är bra för mig!


Efter mycket om och men har jag även fått en startplats till lördagens tempolopp. Först var det verkligen tvärnej, men på något sätt lyckades jag övertyga honom om att släppa in mig i tävlingen och då visade det sig att han satt och klämde på en avanmälan vars startposition jag kunde få. Nice! Dessvärre är första start så sent som 14.00 vilket innebär att jag måste träna innan loppet för att hinna göra det jag ska. Men det är ju typ så jag gjort under hela vintern och absolut viktigast nu är mina förberedelser inför Ironman Brasil om drygt 4veckor.


Här kommer några bilder från Powerman EM i Horst. Dessvärre fotade Lars aldrig under cyklingen eftersom han plockade ner och ihop kameran när jag aldrig dök upp. Första bilden är vid starten och man kan skymta mig ganska långt bak i en röd tröja. Andra bilden är på sista varvet av första löpningen och tredje är tagen in mot mål - att jag ser så lidande ut beror på att benen värker :-)! Sista bilden är vid prisutdelningen.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se