Alla inlägg under mars 2008

Av Camilla Lindholm - 12 mars 2008 22:29

Idag påmindes jag återigen av livets nyckfullhet. Ännu en duktig atlet har fått sätta livet till i trafiken. Jag känner inte vederbörande personligen och kan heller inte fullt ut sätta mig in i känslan att förlora en livspartner så abrupt. Men med den förståelse jag ändå har går mina tankar till en av den avlidnes anhöriga som jag vet vem det är. Än mer påtagligt blev det under dagens cykeltur då jag inte för första gången själv höll på att bli påkörd av en bilist som skulle svänga vänster när jag själv skulle rakt över vägen och hade förkörsrätt. Skillnaden var att jag efter lite ilska och några hårda ord snabbt kunde lägga incidenten bakom mig och obehindrat fortsätta min cykeltur tillsammans med mina cykelkompisar.  

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 12 mars 2008 07:51

Nu har jag landat på skånsk mark! Bäst att göra det jag bör göra, träna :-)! Nu ska Daniel, Tove, Tessan och jag ut och cykla en sväng. Därefter kommer massören för att dra ut mina armar och ben (välbehövligt). Därefter fortsätter dagens träning. Mer om det senare.....

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 10 mars 2008 22:08

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Anledningen är att jag haft lite att stå i :-). Fredagen bestod av träning, massage och middag hos Tove. Lördagen av cykel och flyg till Stockholm, för igår så var det nämligen SIPF (idr.psyk)- konf här på Bosön. Anledningen till att jag fortfarande är kvar beror på att jag ska gå en IPS-profilutbildning (ett idr.psyk test på webben) i morgon. Det ska bli intressant. Annars kan jag konstatera att malmöbor lätt intar rollen som förvirrad här i den stora staden. Min kollega Sverker började på lördagen med att planlöst irra runt på Stockholms gator. Till slut fick han rådet att stå stilla tills bilen som skulle ta honom och oss till Bosön kom. Kanske borde man sätta en Wayfinder-GPS på honom. Men som vanligt när jag skrattar åt andra får jag själv smaka samma medicin. Idag har jag bla sprungit och valde under löpturen att ta in på Lidingöloppsspåret. Inget konstigt, inget svårt och jag hade full koll tyckte jag. Dessvärre glömde jag var jag skulle hoppa av spåret för att komma tillbaka till Bosön och efter 2.44 fick jag äntligen syn på ett hus som jag valde att knacka på hos. Ut kom en snäll man som bjöd på svartvinbärssaft och förklarade att jag var bra långt från Bosön. Snäll som han var erböjd han mig skjuss! Förutom detta lilla missöde var turen underbar. Jag trivs och vill inte bo någon annan stans än i Malmö. Men att springa långpass i den staden är öken. Eller som Eskil en gång sagt: "att springa långpass i Malmö är som att slå sig själv i huvudet". Nåväl, luften var fuktig på grund av lätt duggregn, spåren bitvis hala och geggiga. Men det var av underordnad betydelse. Benen var lätta och luften tät av blöt skogsdoft. Bitvis sprang jag längs med vattnet och stundtals kunde jag nästan känna vågornas kluckande mot strandkanten i hela kroppen. Jag kände mig nästan rusig och påmindes än en gång om hur mycket jag älskar natur. Det ger mig välbehövlig stillhet och ro. Som kontrast till det valde jag därefter att ta mig in till centrum, spendera pengar på NK och med ett leende på läpparna åter ta mig tillbaka till Bosön. 

Av Camilla Lindholm - 6 mars 2008 15:47

Gårdagen bjöd på cykling tillsammans med Tove. Det kändes som evigheter sedan vi cyklade tillsammans så det var jättetrevligt. Båda överraskades vi av motvinden hem - va hade vi bara cyklat i medvind i 2h. Hemvägen tog betydligt längre tid och flera gånger var jag så less på allt vinande och cyklande i knapp styrfart att jag ville rulla ner i diket och stanna där tills någon kom och hämtade mig. Men ingen kom, så jag fick ta mig hem av egen maskin. Det känns att jag varit borta ett tag eftersom benen under morgonens korta intervaller var toksega av gårdagens cykling (och de borde de inte vara). Dessutom var jag extremt ofokuserad, vilket antagligen inte gjorde dagens pass mer lättsprunget. Det var verkligen inget roligt och upplyftande pass i något avseende. Både i dag och igår har jag dessutom simmat lite, enbart teknik eftersom jag försöker nöta in en ny, bättre sådan. Jag har nämligen fått hjälp av en mycket duktig simtränare, Jörgen Holmqvist, som jag har fullt förtroende för. Han kommer hjälpa mig en gång i veckan framöver. Det är verkligen jättejobbigt och i nuläget klarar jag knappt 25m. Men Jörgen är lugn och tålmodig, vilket är precis vad jag behöver eftersom jag kan vara ganska hetsig ibland. Han har emellertid en svår utmaning i mig. Kan han lära mig att simma hjälpligt så kan han säkert lära alla :-). Nu är det snart dags för lite mer träning.  

Av Camilla Lindholm - 4 mars 2008 23:07

..ett okej pass. Det kunde gått snabbare men även långsammare under kvällens intervaller. Dock känns det att kroppen sakteliga börjar ta sig tillbaka, det är inte en dag för tidigt. Roligast var annars att Bosse med viss förtjusning i rösten bad mig vara hare för ett gäng fotbollsspelare. Det gick bra för mig, lite sämre för dem. De kämpade, fuskade när de kunde (läs genade), flåsade och klagade över fart och otillräcklig vila samt påpekade att det här minsann inte var riktig fotbollsträning. Mot slutet var det i alla fall en tapper kille kvar. Jag är i skrivande stund inte säker på om de tyckte om mig, men ganska säker på att jag gjorde avtryck i deras medvetande. Ja och så har de lagt mitt namn på minnet, Camilla = Belsebub :-)!


Dessutom har jag cyklat i dag också. Solen sken och dagen till ära fick jag ha solglasögon för att inte bländas. Det var nog tur det eftersom jag efter någon timme överraskades av ett intensivt snöfall och kunde använda glasögonen som stänkskydd. Som vanligt har jag även avnjutit ett avsnitt av Dr House....behöver jag påpeka det?

Av Camilla Lindholm - 3 mars 2008 13:16

Det var en hektisk helg jag nyss lagt bakom mig. Spinningutbildningen var det som tog mest tid i anspråk, men det gick bra och det var trevligt möta nya redan aktiva eller blivande instruktörer samt se dem utvecklas på bara en helg. För det gjorde de verkligen!


Lördagen tillbringade jag hos Anna i Helsingborg - jisses vad det blåste på vägen dit. Ibland kändes det som om bilen skulle flyga av vägen, något som den naturligtvis INTE gjorde. Det ska nog mycket till. Naturligtvis tittade vi på schlager och eftersom det är lite sent med en analys nöjer jag med att konstatera att rätt låtar och snyggaste sångerskor vann - tur att någon vet hur man ska klä sig :-)! Ja just ja, Nordman! Hur tänker ni svenska folket? Vad vore mer pinsamt än att sända honom till Serbien???? Kommentarer överflödiga. Gårdagen var en repris av lördagen undantaget Helsingborgresan och schlager. Dessutom hann jag med ett segt löppass efter utbildningen innan Daniel (som byggt bo i vårt andra vardagsrum), Lars och jag käkade hamburgare av älgfärs. Nu ska jag ut och träna lite!

Av Camilla Lindholm - 1 mars 2008 08:36

Dagens schema:


9.00-18.00 Spinningutbildning

18.30 Tjejmiddag i Helsingborg (6mil bort) hos Anna

20.00 Schlagerkväll hemma hos Anna

??????  Sova för att orka hålla nästa dags spinningutbildning


Bäst jag skyndar mig iväg.....

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se