Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Simning!

Av Camilla Lindholm - 31 mars 2008 22:47

En sak som förundrat mig flera måndagar i rad är att det tydligen inte duger att klä om i damernas omklädningsrum för en del simmartjejer. Vid upprepade tillfällen har de istället nyttjat toaletterna till detta. Varför är en gåta jag inte lyckats knäcka. Hade de varit muslimer så kanske jag hade haft förståelse över att de inte vill duscha och klä av/på sig med andra men det tvivlar jag på att de är (något jag naturligtvis inte kan veta, men blonda svenska tjejer är sällan det). Dessutom vågar de ju simma ihop med andra och i vattnet har de flesta inte mer än en badräkt på kroppen.  Eftersom det endast finns två toaletter har långa köer uppstått och jag är måttligt road över att få vänta en kvart eller mer för att gå på toaletten. Vid ett tillfälle skällde Tove berättigat ut dem, vilket fick till följd att de stannade där inne extra länge. Kanske för att de inte vågade gå ut.  


Nåja, simpasset gick hyfsat. På måndagar får jag hjälp av Jörgen, vilket ställer krav på min koncentration. Jag blir nästan mer trött i huvudet än i kroppen pga allt jag försöker ta in och anamma. Efter avslutat pass frågade Daniel: "...han Jörgen, är han lite perfektionist? När du simmar sitter han på huk och följer varenda liten rörelse du gör i vattnet...Det enda som fattas är att han plockar upp filmkameran också.." Visst är jag privilegiad :-)! Och filmkamera är ingen dum idé. Efter avslutat pass kände jag mig så trött i huvudet att jag var tvungen att tramsa lite. Därför tyckte jag att det var en synnerligen god idé att jaga Lars (i syfte att nypa honom i örat)  med en slags förlängd tång man plockar skräp med. När badvakten kom stegande trodde jag att jag skulle få en tillsägelse. Istället fick jag ett gäng uppmuntrande ord: "...det är precis vad den där är till för...vi brukar också jaga varandra med den..." Se där, inte så illa tänkt av mig alltså :-)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se