Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Aj det gör ont...

Av Camilla Lindholm - 29 mars 2008 19:26

...i mina ben och lite i mina armar. Igår körde jag pump (tokmycket excentrisk träning vilket som bekant ger TRÄNINGSVÄRK) med mina studenter. Eftersom ingen av oss kör pump regelbundet lovade jag  oss alla grym träningsvärk som belöning i dag och i morgon. Att jag simmat på morgonen (dessutom kl 06) innan kanske gjorde sitt till att trötta ut armarna åtminstone, vad vet jag :-). Så just nu känner jag mig inte direkt purlätt i benen som man kanske bör på en vilovecka! Gårdagen fortsatte med middag hos mig på kvällen. Jag hade nämligen bjudit hit Anna och ett par arbetskollegor, medan Lars kände sig manad att hålla sig borta för att slippa höra på vårt skvallrande och kacklande. Och det var sannolikt ett smart drag! Tydligen var det inte helt enkelt att hitta till mig eftersom en av mina kollegor, Torun, lyckades med konststycket att gå vilse i min trappuppgång. Det är förvisso många trappor att forcera men inga svåra vägval eller långa förvirrande korridorer som i en Kafkaroman. Faktum är att det är ganska enkelt, gå uppför tills du ser ett gäng cyklar (vi som bor högst upp har egna regler för vad som är lämpligt att ha i en trappuppgång) och ring på. Kvällen avslutades sedan på Glasklart men som vanligt är det middagen innan som är roligast.....


Träningsmässigt blev det idag ingenting, eftersom jag blev upptagen med min nya cykel som jag trodde skulle bli klar men som tyvärr inte blev det. Nu får jag hålla mig ytterligare några dagar innan jag kan cykla in mig på den. En annan tråkig och dyr nyhet är att någon "jävel" sparkat av vår sidospegel på bilen. Jag blir såååå trött.........


Som avlslutning tänkte jag presentera dagens gåta. Vid hyllan med disk- och tvättmedel förkunnade Lars nöjt att han läst i dagens Svd att Skona var det tvättmedel som tvättade renast av de testade. Med det sagt stoppade han ner ett Skona maskindiskmedel tillsammans med ett tvättmedel av ett annat märke i varukorgen!!??????????  Hur tänkte Lars där...och nej han tog inte fel.....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

30 mars 2008 08:30

Du kan ju lägga till då att träningsvärken kom sig av att du tog precis lika mycket vikt som när du körde BP regelbundet....och det var inte lite vikter. Åhhhh, så jag är saknad,det var det värsta. Jag gjorde faktiskt ett hundtest någon gång och jag minns att jag blev mops, haha. Men jag tror inte jag blev det för utseendets skull hoppas jag i alla fall. ;-)

 
Ingen bild

Camilla

30 mars 2008 10:06

Men Anna det var ju bara en 3-4 år sedan, något minne måste väl kroppen ha :-)!

 
Ingen bild

The voice in the ghetto

30 mars 2008 12:48

WOWOWOW Anna hör av sig, shit d blåser inte LITE medvind.

Min förebild "The Great One" sa vi gillar medvind, marrängsviss och sommarklädda damer. Anna kan du fixa detta?

I övrigt: du blev en Border Collie eller hur det nu stavas.

Puss hej

 
Ingen bild

Anna

30 mars 2008 18:45

Medvind kan jag inte fixa, men jag tror det är nyttigt att det är motvind ibland, då uppskattar man medvinden mer....djupt va? Jag är däremot en hejare på marrängsviss då det är en av mina personliga favoriter. Jag kan dessutom olika varianter av marängsviss beroende på hur lyxig den ska vara. Sommarklädda damer känner jag många :-)

Border Collie, En uthållig vallhund..intressant. :-)

 
Ingen bild

The voice in the ghetto

31 mars 2008 20:10

Ja det va ju läckert Anna att inleda med ishavsdjupa motvindsmetaforer....

Det finns ju alltid kombinationer som man uppskattar marrängsvissen mer efter en massa motvind...

Sen e d ju så att det e gansdka allvarligt att säga man e bra på marrängsviss, ja menar det är en väldigt väsentlig del i hela människans väsen att unna sig läcker marrängsviss, mmmmm d e faktiskt lite upp till bevis på den.....

O förresten, d e ju trevligt om du själv e sommarklädd ibland

Puss hej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se