Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Träning och tandläkarbesök!

Av Camilla Lindholm - 27 mars 2008 20:28

Idag började dagen som vanligt med simning. Rickard chockade alla med att visa upp sin formidabla bröstsimning som är snabbare än hans frisim. Jag blev fullkomligt avhängd på bara 25meter!! Det säger väl en hel del om hans bröstsim, men kanske än mer om hans frisim - sorry Rickard. Dagens andra pass var jobbigt och bestod av cykel/löp inne på atleticum. Idag var det nästan vindstilla ute och dessutom flera plusgrader och sol. En mycket ovanlig kombination. Därför gjorde jag antagligen bäst i att stanna inomhus och invänta regn, snöblask och kyla innan jag försöker mig på nästa utepass på cykel. Jag såg att det förväntas regna på lördag då jag har min cykeldag. Vad trevligt! Under dagens pass var LDB (Malmö FF:s damlag i fotboll) där och tränade samtidigt. Återigen kände jag mig som en apa i bur, dvs uttittad och efter avslutat pass som först bestod i 1.5h cykel följt av 4km progressiv löpning (hård) fick jag applåder. Flera av tjejerna kom fram och undrade hur långt/fort jag cyklat/sprungit och verkade uppriktigt imponerade. Det tror jag iofs inte en grym cyklist/löpare blivit, men det var kul ändå. Det börjar nästan kännas som en vana nu och om det här fortsätter kommer jag antaglien bli divig, bitchig och inte kunna träna utan publik som hyllar mig :-)! Men en sak förundrar mig, varför är det bara fotbollsspelare som blir imponerade? Hm, hm, hm.... Dagens tredje pass bestod av vanlig distanslöpning.


Idag har jag även varit hos tandläkaren och fått en utskällning. Jag hade förvisso inga hål men desto mer tanderosion. Det får man tydligen av sportdryck, gel, frukt och klorvatten. Eftersom jag inte har några planer att sluta med att vistas i klorvatten eller konsumera frukt (mums) sportdryck och gel (vilket är ett måste för att prestera) så skulle jag få en bettskena som jag skulle fylla med florgel och ha på mig ca 4min varje dag. Den kostar antagligen hutlöst mycket pengar som det alltid gör hos tandläkaren (även om jag inte blivit kallad dit på typ 3år). Ja och så har jag köpt flourtabletter som jag ska ha med mig på träningen och suga på var 3dje timme eller något sådant. Jag får skärpa mig lite, eftersom jag vill ha mina tänder kvar.


Slutligen, idag fick jag utmärkelsen "årets Helenholmare". Tack Helenholm IF!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

28 mars 2008 09:32

Jag fick också skäll av tandläkaren sist! För samma sak! men de trodde min tandfrätning berodde på att jag gnisslar tänder när jag sover. På mig syns det mest på framtänderna. Hur gnisslar man framtänder om jag får fråga..? Då ska jag föreslå att det kan bero på missbruket av frukt eller av mitt simmande. Tack!

http://www.lindaeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se