Direktlänk till inlägg 26 mars 2008

Sovmorgon?

Av Camilla Lindholm - 26 mars 2008 22:23

Naturligtvis INTE. Idag onsdag var enda morgonen på hela jobbveckan som jag skulle kunna unna mig sovmorgon. Men vid ett svagt tillfälle sa jag naturligtvis ja till att cykla med Tove (och min Lars faktiskt) i ottan. Dessutom hade det fallit snö under natten, vilket det tyckts göra varje natt den senaste tiden. Snö betyder mtb, blöta och extremt skitiga kläder och yes det var precis vad resultat blev. Men inte nog med det! Jag har länge haft det på känn men idag var dagen då jag till slut nötte två stora hål på mina extremt braiga paclite goretex byxor - snyft. Jag har använt dem flitigt sedan 2003 och varit extremt nöjd med dem, men till nästa säsong är det nog läge att införskaffa mig ett nytt par. Inte blev cykelturen mer behaglig av att jag glömt justera min sadelhöjd på cykeln. Att cykla ett par timmar med en för hög sadelstolpe skulle kunna vara en intressant erfarenhet, eller också inte. Tro mig!


Igår drog även vår tills nu hemlösa Daniel till sitt nya gryt där borta i Rosenvång. Hoppas du får det trevligt i slummen (se bild nedan för ett typiskt slumhus i området :-)). Men du vet att du alltid är välkommen tillbaka på besök ifall det av olika anledningar blir för jobbigt för dig att vistas i den miljön.


Eftersom det var länge sedan jag publicerade något citat från Dr House får det bli det sista jag gör innan jag avslutar kvällens blogg.


Foreman: "Hennes syrenivå är normal."
House: "Den avviker med en procentenhet."
Foreman: "Det ligger inom gränserna. Det är normalt."
House: "Om hennes DNA avvek med en procentenhet skulle hon vara en delfin."

 
ANNONS
 
Ingen bild

The Voice in the ghetto

27 mars 2008 17:20

Stjärntecken e som hundtecken!

Jag har kalkylerat, beräknat och även förskingrat en del. Enligt mina anteckningar e d så här:(reserverar mig för stavfel)
Camilla e Pittbull
Tove e Dobberman
Angela e Rotvejler
Tessan e Labrador
Molle e St Bernard
Victoria e en strävhårig Tax
The Eck e Schäfer
Jag kom inte på fler men vi kan diskutera detta vid nästa styrelsemöte.

I övrigt var e Anna, varför har hon inte hört av sig, hon verkar påminna lite om en larv som inte vill bli vacker fjäril.

Puss hej

 
Ingen bild

Daniel

28 mars 2008 12:09

Ack och ve! Suck och stön!

Det är inte lätt att flytta till Rosenvång! I min brand-new lägenhet har någon inte fyllt på tillräckligt med vatten i elementen så under nätterna sover jag med tröja, strumpor och mössa. På morgonen är toalettringen och golvet isande kalla.

Tur att jag har ett bärbart element brevid sängen.

Vad ni är gör! Flytta aldrig till slummen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se