Direktlänk till inlägg 25 mars 2008

Tokigt jobbig och stressig dag....

Av Camilla Lindholm - 25 mars 2008 20:33

har det varit idag. Dagen började med ett tokryck eftersom vår väckarklocka låter som en bombattack under 2ndra världskriget. Kvart över 6 skulle vi nämligen hämta upp Rickard som var lika trött och rufsig i håret som jag - Daniel däremot kvittrade som en lärka och förkunnade nöjt "...nu är jag jättepigg". Just då ville jag inget hellre än att slå Daniel (förlåt Daniel) i huvudet med något hårt. Det är jobbigt med pigga människor på morgonen när man själv går som i dimma. Simpasset upplevde jag som slavsigt och hafsigt och sedan blev det superbråttom för att hinna till jobbet 8.15 Lindängen ligger en bit bort från min arbetsplats och mellan simhallen och min arbetsplats är det tokmånga vägbyggen, rödljus, bilar, bussar och allmänt långsamma människor. Jag satt uttryckligen och hoppade i sätet bredvid Daniel. Tack och lov hann jag precis till min föreläsning. Phu!


Kvällens pass bestod av löpning; 6x2km i halvmarafart med 2min vila, men på slutet kändes det mer som milfart och jag blev rent ut sagt skittrött. Tack och lov behövde jag inte springa själv utan fick sällskap av en kille som heter Jörgen Holmkvist. Härlig start på viloveckan va? I morgon ska jag emellertid bara cykla lugnt ett par timmar innan jag ska jobba igen. Smart drag att ha vilovecka samtidigt som man jobbar mycket :-)! Nu är det snart Dr House så jag måste dra........

 
ANNONS
 
Ingen bild

LarsA

26 mars 2008 07:49

Usch, jag känner igen det där med vilovecka=mycket arbete...

Det viktigaste är hur det ser ut - och det såg bra ut igår!

Och Daniel - skärp dig och var som vanligt folk! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se