Direktlänk till inlägg 23 mars 2008

Löpning och cykel!

Av Camilla Lindholm - 23 mars 2008 20:40

Idag har solen lyst vårlikt från en hyfsat molnfri himmel här i Malmö. Men låt er inte luras att tro att våren gjort sitt intåg här i Skåne. Inget kan vara mer fel. Under dagens cykelpass lyckades solen möjligen temporärt maskera lite av kylan som smugit sig in men inte vinden som var iskall och betydligt friskare än vad Sydsvenskan utlovat (typ vindstilla). Vad jag även förundrades över var hur spaka cykelbenen kan kännas efter en löptur. Nu blev löpturen iofs 2.30 men ändå, jag har upplevt fenomenet tidigare. Jag upplever det betydligt lättare att springa efter cykel än cykla efter löpning. Sedan om det beror på att jag tränat det förstnämnda betydligt mer eller om det finns någon fysiologisk förklaring låter jag vara osagt. Jobbigt är det och klen känner jag mig. Min enda räddning är att tro att alla andra har det än värre :-)! Annars gick träningen ganska bra. Löpturen inkluderade (naturligtvis stannade jag klockan vid dessa tillfällen) iofs två stopp där jag fick stretcha och trycka/gnida lite runt knät (absolut inte på) eftersom det liksom låste sig och gjorde ont. Men efter min behandling kunde jag lufsa vidare igen.


För övrigt har jag inte gjort något speciellt kul idag mer än sovit (det är både kul och skönt) och rättat uppsatser (jätteskoj). Ikväll bakade jag scones, vilket var evigheter sedan, medan Lars lagade jordgubbskräm. Vi har nämligen hela frysen full med hallon, jordgubbar, rabarber och blåbär. Mina föräldrar är nämligen överenergiska när det gäller att plocka bär och väldigt givmilda sedan de plockat dem. Det tillsammans med en grov misstolkning av begreppet LITE och NÅGRA har fått vår frys att svämma över. Men naturligtvis är vi evigt tacksamma, tack tack mamma och pappa!. Bär är både gott och nyttigt (förutsatt att man inte dränker dem i socker då).  Eftersom jag är synnerligen svag för just jordgubbar och då helst färska, får ni njuta av några här...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se