Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

Skor!

Av Camilla Lindholm - 22 mars 2008 20:20

Idag är knät lite bättre. Svullnaden har lagt sig ganska bra under natten och det är vanligtvis den som gör att det gör ont då man böjer på knät. Ont för beröring är ingen fara - det kan jag leva med så länge det inte gör ont när jag simmar, cyklar och springer. Idag lyckades jag faktiskt cykla ett ganska bra trainerpass efter simningen, det gjorde bara lite ont. Ute går ju inte att cykla eftersom det är snorhalt då vädret kommit på att det inte varit något riktig vinter här iår och försöker kompensera det med snö, halka och tokblåst. Jag vet att det är politiskt inkorrekt men just nu vill jag ha lite mer växthuseffekt! Eftersom det fortfarande är synd om mig :-), åkte jag ut och tröstshoppade skor idag. Jag hade sett ut ett par förra veckan men det råkade blir två par eftersom det ena paret var så hutlöst billigt! Frågan är bara vilka skor som är snyggast, något av de paren jag köpte idag eller mina nya Sauconyskor med svartsilvriga skosnören och som har texten "Kiss This" på hälen. Hmmm.....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina, insnöad i Småland

22 mars 2008 21:32

Jag röstar på den silviga sandalen. Urhäftig! Fast själv skulle jag aldrig kunna gå i ett par utan att vurpa som du gjorde igår.

 
Ingen bild

Einstein

23 mars 2008 10:12

hmmm..... det var nytt; skoporr!

 
Ingen bild

Påskharen

23 mars 2008 13:35

Påskhare eller Porrhare det gör detsamma. Jympaskorna e skabbiga, passar inte en kvinna. De andra däremot e fina i kombination med stay-ups, leopardstring, latex-raffset o handklovar.

Kabintrycket sjunker.......

 
Linda

Linda

23 mars 2008 14:47

Glamour! Underbart! Vilka partydojor. Kan du gå i sådana skor..? Jag gav upp det för länge sedan. Skönt att ditt knä känns bättre. Vilken tävling blir den första du kör i år..?

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

camilla

23 mars 2008 18:36

Påskharen/porrharen, jag tror säkert att du passar bättre än jag i latex-raffset och leopardstring :-). Hade du inte det vid en speciell gala vi båda var inbjudna till :-)!

Linda, Kristina - självklart kan jag gå i sådan skor. Varje torsdag tränar vi vrister och underben vilket gör susen för förmågan att gå i den typen av skor :-) :-)! Första tävlingen blir nog Powerman-EM i Holland!

 
Niklas junior

Niklas junior

25 mars 2008 20:44

jag tycker att dom röda klackaskorna skulle suttit riktigt fint på lars. annars tänkte jag skriva att du har en fin blogg =)

http://www.karakoram.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se