Alla inlägg under februari 2008

Av Camilla Lindholm - 2 februari 2008 22:21

Idag vaknade jag med en kropp som kändes allt annat än pigg och stark,vilket också märktes på dagens första träningspass som var cykling. Jag kände mig jätteseg och ville inte alls tävla i det 5km långa loppet på Bulltofta. Men det gjorde jag, eftersom jag lovat. Trots att benen kändes spänstiga som telefonstolpar och ömmade så vann jag loppet före Tessan och ett gäng klubbkamrater. Herrklassen vanns inte helt oväntat av Lars Andén och K40 av klubbkompisen Jona D, så det var en fin dag för Heleneholms IF och Heleneholms triteam. Därefter var vi ett gäng som planerat att filma vår simteknik under ledning av Angela Fox, vilket även alla gjorde utom jag. Jag lade mig i bastun och nästan somnade - så trött var jag! Kroppen kändes helt slut och jag frös jättemycket så jag orkade inte. Efteråt samlades alla hemma hos Anna Maria för att äta god mat, snacka gojja och se på den inspelade filmen. När vi kom till videoanalysen var det inte utan att jag kände mig lite utanför och ångrade att jag inte simmat några längder i alla fall. Men för övrigt var det jättetrevligt!


Igår rensade Lars ut några gamla öl som legat i kylen (vi är som sagt inga storkonsumenter av just öl). Jag trodde att han helt enkelt kastat dem, men idag berättade han att han ställt upp dem precis utanför A A:s klubblokal nära Möllevången. Både Daniel och jag tyckte att detta var höjden av elakhet. I morse när vi cyklade förbi var de borta men vi får hoppas att det var några andra som tog dem. Fy Lars!!!

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 1 februari 2008 22:56

Idag blev det ytterligare inneträning och då först i form av cykel på trainer, vilket är vansinnigt tråkigt. Igår körde jag åtminstone bitvis lite tempo men idag rullade jag mest runt och räknade sekunder, minuter och till sist timmar. Phu! Därefter sprang jag iväg till tränining på stadion som idag bestod av supersprint, dvs korta lopp som går vansinnigt fort. Dessutom kom jag försent och missade en del av uppvärmningen. Supersprint är annars ett utmärkt lopp som kapar farttoppen inför tävlingar - Bo brukar vara bra på att ge oss sådana pass inför oviktiga tävlingar. I morgon är det nämligen en löptävling om 5km ute på Bulltofta. Innan dess tänkte Daniel, Lars och jag sitta på cyklarna från 8.30 och fram till start.


Ikväll har Lars och jag varit ute och ätit middag. Det var mysigt, trevligt och gott och jag blev tokmätt och kan knappt röra mig nu. Det är emellertid varken trevligt eller mysigt. The voice, det var därför du inte fick någon inbjudan till sushi-kväll på Disponentgatan 29 ikväll. När vi kom hem upptäckte vi även att vår tv fungerade igen. Tydligen var felet väldigt lokalt och det var bara de två översta våningarna i vår trappuppgång som hade myrornas krig på tv. Johan, vår juridikstuderande granne, har ringt hela dagen till Com Hem som vägrat att komma ut och fixa problemet pga att det var för få som berördes. Eventuellt skulle de kunna komma mellan 13-16 på torsdag och var ingen hemma då så fick vi vänta tills torsdagen därefter!!!! Lägga ut nyckel och låta dem gå in i lägenheten själva gick tydligen inte an - istället skulle vi ta ledigt från jobbet för att Com Hem skulle rätta till ett fel som de ansvarar för. Under tiden kunde vi väl hyra film var deras förslag. Intresserad studerade jag Johans allt mer upphetsade kroppsspråk och argumentation. Han var milt sagt, och med all rätt, upprörd!!! Tydligen lyckades han i sina hot och påtryckningar för nu funkar tv:n igen. Bra gjort Johan. Och, Com Hem; ni SUGER!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se