Alla inlägg under februari 2008

Av Camilla Lindholm - 10 februari 2008 22:19

De är mjuka, roliga, smarta (oftast), självständiga, söta och fullkomligt bedårande. Hur kan man låta bli att älska dessa djur :-)


http://www.youtube.com/watch?v=40bZ7-I3Z20&NR=1

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 10 februari 2008 20:46

Den här veckan blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom jag känt mig fruktansvärt seg och sömnig och därmed inte orkat köra riktigt som planerat. Eller egentligen var det bara ett pass som jag hoppade över - dagens intervaller på cykel. Men det grämer mig å det grövsta. Idag blev det därmed bara den vanliga söndagssimningen. Nu väntar i alla fall en lite lugnare vecka och under den hoppas jag hitta tillbaka till de pigga benen igen.


Hela veckan har varit tokhektisk så därför var det extra skönt att krypa upp i soffan med en filt runt mig, tända lite ljus och efter en god middag slötitta på melodifestivalen och som brukligt förfäras över de usla bidragen. Tur att talangfulla Amy vann men Sverige hallå, Christer Sjögren!!??? Med den smaken är det inte underligt att vi får kvala in till Schlager-VM. Vi kan omöjligtvis sända en dansbandslåt och sedan bli besvikna över ifall övriga Europa inte är lika tända på den typ av musik som svenska folket tydligen diggar. Lars är fortfarande kvar i Värmland hos sina föräldrar (hans pappa har fått ett nytt knä inopererat) och väntas hem först på onsdag.

ANNONS
Av Camilla Lindholm - 9 februari 2008 18:46

Dagens plan var att först cykla och sedan simma. Men på grund av att en klubbkompis fick punktering på väg in till mötesplatsen och var tvungen att bli hämtad, eftersom hon glömt punkagrejer, försvann den möjligheten redan innan vi startat. Snacka om tajt schema när en halvtimme spelar så stor roll :-). Visst det var irriterande men jag brukar också glömma punkagrejer, vilket tyvärr har medfört att jag blivit tvungen att ta svindyr taxi hem någon gång. Det är ungefär lika roliga pengar att spendera som på P-böter. Men om mitt schema var så tajt så kunde jag mycket väl cyklat iväg själv, så felet var naturligtvis mitt eget, så ingen skuld lagt på kompisen. Men hon hade nog en otursdag eftersom hon efter en kvart fick ytterligare en punktering och valde att vända.


När vi väl kom iväg  visade sig Malmö från sin allra bästa sida. Visst blåste det vid havet, men jämfört med forna dagars storm så var det näst intill vindstilla. Dessutom var det sol! Bara en sådan sak! Men lägg därtill 8grader plus så förstår ni vilken underbar cykeltur det blev. Därför passade vi på att förlänga turen lite - man måste passa på när det bjuds.  Ändå var vi bara en liten skara på enbart 5personer som valde att köra lite längre. En av dessa var Louise som med hjälp av Christian Månsson och otrolig envishet tog sig hem i ett stycke. Den tjejen har vilja av stål och det beundrar jag! Däremot skulle jag aldrig tillåta mig att bli så toktrött på långpassen, vecka efter vecka eftersom jag tycker det går ut över den andra träningen istället. Hellre köra kort och hårt och långt och lugnare, kanske med vissa fartinslag dock,  än mellanhårt eller hårt på alla pass. Men där går säkert åsikterna isär. Och jag har ju knappast vunnit VM-guld så det kanske är jag som har helt fel. Efter cyklingen la jag mig på soffan och slappade en stund innan jag begav mig ut på en timme lång löpning. Det är skönt att det snart är vilovecka. Mina ben behöver det.

Av Camilla Lindholm - 8 februari 2008 21:02

Den här veckan borde jag ha varit pigg i benen, men av någon anledning är de istället segare än på länge. Det var därmed med stort besvär jag lufsade till Atleticum (inomhusbana) tidigt i morse - benen kändes som telefonstolpar som alla dagar den här veckan. Väl framme väntade följande pass: 4(600, 4x150, 2x80) i 5km fart på 600ingen och hårdare på övriga sträckor. Trodde inte jag skulle klara av att genomföra passet som önskvärt, men chockade mig själv genom att tom springa lite fortare än jag blivit tillsagd. Kanske berodde det på att jag fick sällskap av Robin, förutom Jona, Krille och Tessan som också befann sig på samma ställe (fast vi körde inte samtidigt av olika anledningar). Därefter åkte jag till Vanningen i Vellinge, betalade fullkomligt hutlösa 70kronor, och simmade med Jona. 70spänn för att få simma i en halvkall 25m bassäng är att råna stackars utslitna deltidsarbetande och därmed fattiga triathleter.  På eftermiddagen/kvällen har jag varit på after work med några kvinnliga jobbarkompisar. Det var trevligt och avslappnat bortsett från att musiken var så hög att vi fick skrika oss hesa för att göra oss hörda. Går man dit ofta är nog risken överhängande för tinnitus.  


Igår fick jag även ett paket från Polar. Jag har förmånen att bli sponsrad med en pulsklocka från dem, vilket jag är oerhört glad över eftersom de har de bästa pulsklockarna på marknaden. Jag valde en CS600 Power som bla mäter effekten i pedalerna och effektfördelningen mellan höger och vänster ben. Det ska bli intressant att träna med den.


Även om det är fredag och helg så bör hjärnan stimuleras. Därför tänkte jag publicera fakta från en högst vetenskaplig undersökning med gedigen bakomliggande emperi. Den är tänkvärd och garanterat sann, då jag fått den verifierad av flera killar:


När tänker männen som bäst? Efter många år av forskning så har man äntligen kommit fram till hur det ligger till. Alla resultat visar på att männen tänker absolut som bäst när de har samlag. Hur kommer det sig då undrar man? Enkelt, då är ju kabeln kopplad till huvuddatorn!


Så tjejer om vi inte vill ha dumma män så vet vi nu vad som krävs av oss ifall vi vill ha någon typ av intellektuellt utbyte av det manliga könet.  Av Camilla Lindholm - 6 februari 2008 19:51

I fredags när jag var på bolaget och betalade skatt så kom jag ut och fick se en snut stå och skriva parkeringsböter. Jag sa åt honom att vara lite schysst och riva lappen, jag var ju bara inne i 7min. Men han skrev vidare. Då sa jag åt honom att ha lite medkänsla, men han lappade ändå. Så jag kallade honom skitstövel, då skrev han ut en till!!! Jag sa - va faan gör du? Jävla grisjävel...Då flinade han och började skriva ut en tredje... Har inte ni svin annat att göra...då kom det en till...Vad jag sedan kallade honom går inte att skriva i ord, men efter 10 min så satt det en halv telefonkatalog på vindrutan. Då tänkte jag: Va fan, lite kul ska man ju ha på en fredag. Sen gick jag bort till min egen bil...


Träningen idag bestod av cykel med Tove och löpintervaller (de jag skulle kört igår) med Daniel. Han sprang som en galen skogsvilde medan jag hasade fötterna efter mig.

Av Camilla Lindholm - 5 februari 2008 22:02

Idag vet jag inte vad jag pysslat med mer än att göra småsaker som när man ackumulerar dem blir många och tidskrävande och därmed får hela dagen att passera som i dimma. Bland annat har jag vaccinerat mig och på vaccinationscentralen var det tokmycket folk, varpå jag fick vänta i 1.5h (snacka om slöseri med tid) och missade därmed löpningen (fast det hade jag kalkylerat med redan från början). Jag har dragit på eländet i ett helt år och var nu tvungen att fylla på Havrix-vaccinationen, om jag inte ville börja om från början igen. Och det kan jag inte påstå att jag vill särskilt mycket. Tyvärr är jag lite spruträdd vilket jag vet är både löjligt och klent. Det irriterar mig dessutom omåttligt, eftersom det sällan gör särskilt ont. Men blotta tanken på att sticka in en nål i mig får mig att känna obehag. Om jag låter bli att stirra på sprutan brukar det emellertid kännas lite bättre.  Det enda positiva jag kommit på är att jag antagligen skulle bli en mycket dålig sprutnarkoman, precis som att jag ligger i riskzonen för det:-). Fast idag gick det i ett rasande tempo och jag hann knappt sätta mig på britsen innan hon stack mig i armen, satt på ett plåster och sa adjö. Jag hann heller inte fråga varför jag fick så ont av förra sprutan. Då kändes hela armen öm och konstig i en hel vecka. Idag gick det emellertid bättre, så jag leker med teorin att hon högg i en nerv förra gången.


Träningsmässigt hann jag emellertid med ett kortare cykelpass så helt träningsfri har inte dagen varit.

Av Camilla Lindholm - 4 februari 2008 10:51

Nya tidens väckarklocka?

http://www.youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg&NR=1


Visst är de för söta :-)!

Av Camilla Lindholm - 3 februari 2008 23:20

Idag har varit en ganska lugn och social dag som började med "vanlig" söndagssimning följt av lunch tillsammans med Daniel, Tove och senare även Magnus, Sofie och A-M. Nice :-)! På eftermiddagen sprang Lars och jag långpass och Lars chockade mig genom att följa med under nästan hela rundan - han inte överförtjust i långa träningspass så det var imponerande. Därefter kom Daniel, hans flickvän Therese samt Eskil över för lite Sushi och vin. Efter en stund uttrycker Eskil en innerlig önskan över att spela sällskapsspel och säger: " Rappakalja är ett trevligt spel...och som av en händelse råkar jag ha det med mig..ska vi spela?" varpå han trollar fram det ur sin medhavda väska.  Efter en lång kamp, mycket godis och många mer eller mindre fyndiga förklaringar på diverse obegripliga ord, som jag i min vildaste fantasi inte kunde föreställa mig fanns, vann Eskil denna giganternas kamp. Mot slutet spårade emellertid Eskils hjärna ur en smula när han förklarade ett ord jag redan glömt namnet på med "En groteskt porrig triathlet vars utseende påminner om en ungkalv på grönbete eller en lördagskväll med finkelfylld HB"


För övrigt förtäljde Daniel sitt missnöje över gårdagens cykeltur som han kort sammanfattade med misär och idel elände för hans del. Efter 5min ger Christian Månsson Daniel en barsk order om att Daniel måste ge tecken för framförvarande hinder, vilket tydligen Daniel inte gjort. Antagligen blir Daniel så nervös över detta att han råkar växla lite okontrollerat och cykeln rasslar till, varpå Christian bakifrån ryter" Cykelvård Daniel, cykelvård". Nu är Daniel än mer nervös och tittar ner på sin cykel då Tove tar ton och vilt gestikulerar och påtalar vikten av att Daniel absolut MÅSTE titta framåt och på vägen i stället för ner på cykeln. "Titta framåt Daniel, det är farligt annars, titta framåt". Detta pågår en längre tid, varför Lars och jag undrar var Daniel håller på med där framme och ställer således den berättigade frågan: "Daniel, vad håller du på med där framme?" Daniel ursäktar sin vingliga körning, men säger positivt att den är bättre nu jämfört med tidigare, varpå Tove funderar ett tag innan hon säger typ "jasså, jag tycker nog fortfarande att den är väldigt vinglig".  Efter ytterligare en tid svänger Christian och Tove av då de ska köra en längre tur och inte ställa upp i löpcrossen. Daniel tror för en sekund att faran är över då Tessan höjer rösten och hojtar till Daniel att han måste sluta rycka och köra så förfärligt ojämt. Vad annat kan man göra än tycka synd om honom. Som tur väl var spöade han oss alla duktigt på 5km loppet sedan. Bra gjort Daniel, och stå på dig :-)!

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se