Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Åtminstone lite träning har det blivit..

Av Camilla Lindholm - 29 februari 2008 18:42

de här två dagarna. Kroppen känns fortfarande slak som en död snok men jag har börjat att röra på mig igen. Igår blev det både simning och cykel och idag har jag faktiskt utövat alla tre grenarna om ändock i sakta mak. Nu är det dock fredag och sushi om en kvart. Då kommer bla Daniel och Eskil hit och gör oss sällskap. Daniel kommer även med hela sitt bohag eftersom han numera är en hemlös stackare. Det är inte lätt att försörja sig som partiombudsman tydligen. Först gav jag förslaget att han skulle fråga någon av uteliggarna i pildammsparken om det fanns en ledig gran som han kunde få sova under tills han fick lov att flytta in i sin håla på Rosenvång. Dessvärre var det fullt ända fram till våren så nu måste han bo här. Hans nya lya är säkert inte mycket att ha eftersom de var tvugna att renovera den för att göra den hyfsat bebolig. Men Rosenvång är ju känt i Malmö för att vara ett lömskt område med hög brottslighet och suspekt folk :-). Så Daniel, njut nu av att få bo i ett av de finare kvarteren i Malmö för snart är sötebrödsdagarna över :-) :-)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kristina

2 mars 2008 17:51

Tack för du tar ditt sociala ansvar och tar hand om min lille pojke. Det känns mycket tryggt och bra, :)
Du vet, små barn små bekymmer. Helt OK att ta honom lite i örat då och då om det behövs.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se