Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

Men herregud...

Av Camilla Lindholm - 23 februari 2008 21:49

..vad dåliga kvällens schlagerbidrag var. Tack och lov räddades kvällen av Björn Gustafsson och Alexander Bards BWO (i nämnd ordning). De senare tillsammans med Cocacarola var dessutom de enda med cool klädsel. BWO för att den var underlig och Cocacarola för att de var snygga. Jag vill också ha en gul kort klänning fastän jag inte är i närheten av att ha lika långa slanka ben som någon i den trion. Undrar var den är köpt.


Annars tillbringade jag morgonen medan Lars sov (han kom nämligen hem 8a i morse pga gårdagens storm) med att städa. Något vettigt måste jag ju göra nu när jag är tokförkyld. När Lars vaknade bjöd jag honom på frukost. Därefter har vi spanat på ett nytt soffbord, vilket tydligen var så ansträngande att jag fick feber och kände mig tvungen att ligga i soffan och titta på film hela eftermiddagen och kvällen. Som om inte det var höjden av lathet tvingade jag Lars med lätt guidning att göra middag till oss. Det är inte utan att jag har dåligt samvete för det. Dagens mest intressanta replik hörde jag Lars yttra i telefon till en vän då han svarade på frågan vad han gjorde: "..vi är förkylda och har ont i halsen och ligger och tittar på film..." Va? Lars är numera kärnfrisk och har inte ont någonstans. Men känns det bra för honom att vara sympatiförkyld så gärna för mig :-)! 

 
ANNONS
 
Lovisa

Lovisa

23 februari 2008 22:09

Ja det var en väldans tur att Björn Gustavsson kom in där.. annars hade hela kvällen varit bortslösad på absolut ingenting!

http://www.metrobloggen.se/loviissa

 
Linda

Linda

23 februari 2008 22:24

Vem har slanka ben..? Inte jag iallafall. Cyklar nog för mycket ;)
Jag tyckte Patrik Isaksson var bra, men han är sedan länge en personlig favorit. Röstade två gånger, men inte hjälpte det...Lite mer glamour denna vecka ändå i form av just de tre tjejerna med smala långa ben. Sörpla i dig en superkur och sov mycket så är du snart frisk.

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Kristina

24 februari 2008 08:57

Hade dom klänning???
Vi var övetygade om att de hade glömt ta på sig byxorna till tunikan.

 
Ingen bild

Anna

24 februari 2008 09:11

Krya på dig vännen. Jag varoch hmtade skor på SATS igår. Visst är det speciellt att få skor?

Ja du, vi tycker så lika om schlager, dvs rätt :-)

Vilket soffbord har ni tittat på? Spännande.

 
Ingen bild

camilla

25 februari 2008 20:54

Gällande slanka ben - okej, tjejernas ben var snygga men undrar hur fort de kan cykla :-)! Anna, du säger det så rätt - vi är facit. Snubben i Sydsvenskan hade noll koll. Tänk om han svalt stoltheten och ringt någon av oss, då hade det ju stått rätt i tidningen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se