Direktlänk till inlägg 22 februari 2008

Den som gräver en grop....

Av Camilla Lindholm - 22 februari 2008 21:13

Jaha, där fick man för att man hånade Lars och hans förkylning. Nu är jag själv drabbad och det är inte svårt att gissa vem smittkällan är. Jag avskyr att vara förkyld (vem gör inte det) och tycker att det är att slösa med livet. Än surare blir jag över att jag därmed inte kan tävla i morgon. Dagen till ära har jag vilat lite extra en här veckan, just för att få veta hur fort jag kan springa utan att ha toktränat dagen innan och samma dag innan tävlingen. Nu får jag väl spänt vänta på svaret till en annan gång. Pest! Men å andra sidan kunde det varit värre. En yngre kollega till mig fick nyligen veta att hon drabbats av bröstcancer och har akutopererats idag, detta samtidigt som en annan kollega, Sverker, blev pappa för en vecka sedan. Vad ska man säga mer än att det är tvära kast mellan lycka och olycka.


Lars som varit på anställningsintervju i Södertälje sitter just nu fast i Nässjö och kan inte ta sig därifrån eftersom både bussar och tåg  vägrar åka. Det ligger tydligen träd på vägar och tågspår. Ska stormarna aldrig ebba ut? Själv har jag ägnat hela dagen åt att komponera ihop mina spinningpass till nästa veckas utbildning. Det tog verkligen hela dagen i anspråk men nu är det gjort. Skönt. Dessutom har jag hämtat ut ett skopaket från Saucony. Hur kul är det att sitta och glo på ett par grymma skor utan möjlighet till att springa ut och testa dem? Jag ska minsann se till att bli frisk illa kvickt!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

22 februari 2008 21:38

Krya på dig!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Lundin

22 februari 2008 22:23

Jag har också åkt dit igen, för femtimiljardte gången det senaste året :( och det är en sån där dryg variant som bara är seg men aldrig blommar ut ordentligt. jävla skit!

 
Ingen bild

Kristina

23 februari 2008 12:02

Om Rune någon gång i framtiden får bostad så man kan hälsa på skulle det vara jättekul att få spinna ett pass med dig som instruktör. Fast du kanske bara har pass i utbildningssyfte?

 
Ingen bild

camilla

23 februari 2008 22:05

Förkylningar borde förbjudas - bums!

Kristina: dessvärre håller jag bara pass i utbildningssyfte. Man måste prioritera här i livet. Spinning är en utmärkt motionsform men kanske inte den bästa träningen ifall man vill bli grym på cykel och triathlon. Men jag hoppas på att få nöjet att träffa dig när Daniel fått ett eget boende :-)!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se