Direktlänk till inlägg 14 februari 2008

Duathlon-intervaller

Av Camilla Lindholm - 14 februari 2008 21:31

Utanför Lindängsbadet där vi har för vana att plaska runt på torsdagsmornar har det tills nu varit en byggplats. De har gjort om den tidigare grusparkeringen till en fin asfalterad parkering. Den andra förändringen är att parkeringen har gått från att vara en gratisparkering till en betalparkering. Undrar om Malmö stad tror sig kunna finansiera bygget av tältet över badet samt asfalteringen med intäkter från parkeringsavgifter. Det lär ta tid i så fall eftersom INGEN parkerar där eftersom det är gratis på gatan utanför. Dessutom är inte badet öppet för allmänheten utan enbart för skolor och simklubbar och de samåker, blir avsläppta av föräldrar, går, cyklar eller åker vanligtvis buss dit. Det hela kan sammanfattas med ett ord: idioti!


Idag är det alla hjärtans dag! Förra året fick jag för första gången en present av Lars: en köbiljett till en blomseraffär. I år fick jag tulpaner, igår - men om det var alla hjärtans dagrelaterat vet jag inte! Av mig fick han lite fin choklad och gelehjärtan i en trevlig ask. Inget fantastiskt fantasifullt men eftersom Lars fullkomligt älskar godis kände jag att det var helt rätt :-)! Godiset är slut nu!


Förutom simningen så körde jag ett annorlunda pass idag som var hårt och  riktigt kul. Jag tog cykel och trainer med mig till Atleticum (inomhushall för löpning) och körde duathlonintervaller inomhus. Det gick alldeles utmärkt och jag ser fram emot att göra det igen. Mot slutet kom Linus T (höjdhopparen) dit för att träna - han är lite spänstigare än jag kan man väl konstatera utan att överdriva. Ikväll avslutades träningsdagen med lite tam och ofokuserad fys.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Einstein

14 februari 2008 23:42

told u....

 
Linda

Linda

15 februari 2008 09:41

Inomhusarena hade inte varit dumt...Det är det enda jag saknar i träningsväg känns det som. Och Linus (höjdhopparen) är riktigt fin. Såg bilder från hand hemsida igår. Ett tips: kolla in den!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

camilla

15 februari 2008 10:15

Haha, nu har jag spanat in hemsidan. Har aldrig tänkt på Linus som snygg men på hemsidan fanns ju ett par läckra bilder när han poserade utan tröja - nice!!! Fast höjdhoppare ser så löjliga ut när de går - pga deras tajta vader harde liksom en struttande gång.

 
linda

linda

15 februari 2008 10:43

Visst, han går inte så snyggt. Men på stillbilder är han riktigt fin speciellt utan tröja. Bilder att titta på en tråkig dag med andra ord ;) Trevlig helg!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Anders

15 februari 2008 20:19

Nu ska ni inte objektifiera det oskyldiga lilla lammköttet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se