Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

Spinningutbildning!

Av Camilla Lindholm - 13 februari 2008 20:41

Snart är det dags för spinningutbildning igen - helgen ve 9 för att vara exakt. Eftersom det tar lite tid att scanna av musikfronten så börjar jag redan nu. Är det någon som har några heta musiktips lämpade för spinning så hör gärna av er :-)! Eftersom jag gick på Sydsvenskans skrift om att det var vår i Skåne så klädde jag mig under dagens cykeltur med Daniel även därefter. Det var dumt! Jag frös både rumpan och fötterna av mig, men värst var det ändå om händerna. Hade inte Daniel räddat mig genom att låna ut ett av hans två par vantar (han har alltid två par på sig när han cyklar) hade jag säkert fått kallbrand med amputation som påföljd- så kallt var det :-)! Tydligen ska det bli ännu kallare till helgen - så var det med den våren. Fast vid närmare eftertanke kanske vi inte ska ha vår och blommor i februari - inte ens i Skåne.

 
ANNONS
 
Ingen bild

The voice in the ghetto

14 februari 2008 14:10

Ja se den där daniel, vuxna borgare gör saker tillsammans.

Musik ja, ja har en exeptionellt bra musiksmak. Jag tycker du ska ta med lugna låtar bland allt dunka dunka. Börja med Mr Vain, av Melody MC, sen tar du Slave to the music av 24 seven. Sen e d dags för typ elysium från dladiatorfilmen eller den siste mohikanen main theme som för övrigt e världens bästa låt.

Avslutmingsvis bör ju Ronny o Ragges "Pökpåsen" vara med

 
Ingen bild

Daniel

14 februari 2008 16:31

Många Zombie-filmer har bra vinjetter... "Kära Mor" med Göingeflickorna är också en hit.

The voice in the Ghetto --> Just det! Borgare gör saker tillsammans medan vänsteroppositionen helst inte vill veta av varandra...

 
Ingen bild

the voice in the ghetto

14 februari 2008 20:58

Ja just de!!!!!!
Borgare vill veta av de som de anser duger. översatt i triblogg skulle d betyda att de som inte kan cykla eller simma får lov att träna ihopa med de andra.

Ja d e en himla tur att d bara e MFF som e blåa, Heleneholm fungerar bäst i rött.

 
Ingen bild

Kristina

14 februari 2008 21:05

Faster, harder med Scooter funkar alltid.
(Kanske inte rätt titel men du förstår säkert)

 
Ingen bild

camilla

14 februari 2008 21:31

Kära Mor med Göingeflickorna är ju en klassiker. Men jag börjar tröttna på den nu - har kört den flitigt på massor av spinningpass, kanske dags att byta till Ronny och Ragge istället :-).

The Voice: du är en underbar människa!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se