Direktlänk till inlägg 5 februari 2008

Dagen som försvann!

Av Camilla Lindholm - 5 februari 2008 22:02

Idag vet jag inte vad jag pysslat med mer än att göra småsaker som när man ackumulerar dem blir många och tidskrävande och därmed får hela dagen att passera som i dimma. Bland annat har jag vaccinerat mig och på vaccinationscentralen var det tokmycket folk, varpå jag fick vänta i 1.5h (snacka om slöseri med tid) och missade därmed löpningen (fast det hade jag kalkylerat med redan från början). Jag har dragit på eländet i ett helt år och var nu tvungen att fylla på Havrix-vaccinationen, om jag inte ville börja om från början igen. Och det kan jag inte påstå att jag vill särskilt mycket. Tyvärr är jag lite spruträdd vilket jag vet är både löjligt och klent. Det irriterar mig dessutom omåttligt, eftersom det sällan gör särskilt ont. Men blotta tanken på att sticka in en nål i mig får mig att känna obehag. Om jag låter bli att stirra på sprutan brukar det emellertid kännas lite bättre.  Det enda positiva jag kommit på är att jag antagligen skulle bli en mycket dålig sprutnarkoman, precis som att jag ligger i riskzonen för det:-). Fast idag gick det i ett rasande tempo och jag hann knappt sätta mig på britsen innan hon stack mig i armen, satt på ett plåster och sa adjö. Jag hann heller inte fråga varför jag fick så ont av förra sprutan. Då kändes hela armen öm och konstig i en hel vecka. Idag gick det emellertid bättre, så jag leker med teorin att hon högg i en nerv förra gången.


Träningsmässigt hann jag emellertid med ett kortare cykelpass så helt träningsfri har inte dagen varit.

 
ANNONS
 
Ingen bild

A-M

5 februari 2008 22:43

Aha! Där har vi förklaringen! På vägen hem efter träningen funderade jag på om det kunde ha varit så att du var tvungen att sitta hemma och ladda inför House flera timmar i förväg och därför inte hann träna. För det var väldigt Lars- och Camillatomt i parken...

 
Ingen bild

camilla

5 februari 2008 22:45

Ja där var delvis förklaringen. Lars är hemma i Värmland hela veckan och låter hälsa att han simmar som en tok med Grums simsällskap :-)! Eller vad sägs om 50x100m som huvudserie?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23 24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se