Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Storm, mörker och snöblandat regn...

Av Camilla Lindholm - 31 januari 2008 22:59

...då är det skönt att dagens träning ligger bakom mig och att jag snart ska gå och lägga mig. Det är tom lite mysigt att sitta i tryggt förvar i en varm lägenhet när vinden ursinnigt piskar rutan utanför. Av någon anledning fungerade inte vår tv ikväll. Efter att lite diskret tjuvkikat in till grannarna i huset mitt emot kunde vi konstatera att deras tv-apparater fungerade alldeles utmärkt, vilket inte talar för att det är stormen som är boven till felet utan snarare något lokalt här i huset. Eftersom Lars har för vana att slappna av och sova till ljudet av tv:n visste han inte vad han skulle ta sig för efter middagen, och såg ingen annan råd än att gå och lägga sig redan vid 22.00 Just nu ligger han således i sängen och snarkar sött.


Träningsdagen började annars med simning (inomhus) och mot slutet kom min kollega Torsten och skulle ha simundervisning med ett gäng blivande idrottslärare. Nästa gång jag träffade honom var efter min föreläsning och då med kommentaren "det såg stelt ut när du simmade" - sen gick han! Så kan man väl inte bara säga?????? Att det ser stelt ut kan jag tänka mig, mina armar är smidigar som järnstänger ungefär. Nåja, jag har även hunnit med ett trainerpass och till sist fyspasset med Bo. Det var således enbart löpningen till och från fysen som var ute idag. SKÖNT, när det är storm ute :-). Att trainerpasset gick bra måste jag tacka Rickard för. Han var snäll och lånade ut en sån där metallpinne som man sticker genom navet och som ingen av oss kunde namnet på. Någon som vet vad en sådan heter? Nåväl, tack Rickard för att du ställde upp för en lätt desperat och hetsig Camilla.


Nu tänkte jag göra Lars sällskap och slumra in i drömmarnas värld :-)!

 
ANNONS
 
Ingen bild

The voice in the ghetto

1 februari 2008 21:40

Snabbkoppling, hoppas ja du vet va det är så inte bara ja missuppfattar.

Ja du har gjort en del, men har du gjort nåt vettigt som att bjuda in intellektuella människor på sushi, nä just d.

puss,puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se