Direktlänk till inlägg 30 januari 2008

Miserabel träningsdag..

Av Camilla Lindholm - 30 januari 2008 22:42

Dagen började med regn och jobb och jag måste nästan berömma mig själv för hur effektiv jag var i morse innan min föreläsning. Föreläsningen handlade om motivation och när jag kom till avsnittet mognad relaterat till prestation och tävling tog jag upp att barn upp till ca 4 års ålder enbart ägnar sig åt självjämförelse medan barn runt 5 och uppåt mest tävlar och ägnar sig åt social jämförelse. Därefter berättade jag om det tredje stadiet där individen själv kan välja huruvida det är tävling eller inte, och att vissa aldrig hamnar i detta stadium, utan tävlar med allt och alla hela tiden. Sedan gav jag några vardagsexempel på hur detta kunde te sig :-). Då räcker en student upp handen och frågar "Camilla, hur är du? Är du en tävlingsmänniska?" Det kunde jag ju inte neka till varpå jag fick en följdfråga "..och i sällskapsspel hur är du då?". Tja, vad skulle jag svara, inte gärna kunde jag ljuga för min student så jag sa som det var. Jag är en pest att spela sällskapsspel med. Jag gestikulerar vilt, vrålar och sliter mitt hår samtidigt som jag ropar: NI FUSKAR (om det är berättigat naturligtvis)!!!  Men för att rädda min heder lite sa jag att det även finns lugna stunder på dygnet då jag går omkring som en vanlig människa utan tankar på att vinna tävlingar övriga medmänniskor är lyckligt ovetande att de deltar i :-)! Så visst kan jag välja när det är lämpligt att tävla respektive inte :-)!


Träningsmässigt var tanken att jag skulle köra ett kort cykelpass på trainern, vilket misslyckades fatalt av lite olika anledningar. Men sammanfattningsvis var problemen av mekanisk karaktär varför jag gav mig ut och sprang en runda istället. Jag får göra ett nytt försök i morgon.


Ja just ja, idag åt jag även lunch med Daniel, Lars A och Rickard. Det var trevligt och vi lyckades få med Rickard till en Thairestaurang vilket är anmärkningsvärt eftersom han inte ätit det på ca 6mån pga överätning tidigare i livet. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se