Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Tillbaka till de vanliga träningsrutinerna

Av Camilla Lindholm - 29 januari 2008 21:44

Nu känns de vanliga rutinerna igen. När Daniel var borta tillät jag mig själv att sova aningen längre innan jag gav mig ut att cykla, men idag tvingade han upp mig i ottan och 8.00 rullade vi från den förutbestämda mötesplatsen. Då var det knappt ljust! Men det var skönt med sällskap, så det var värt den förlorade sömnen. I kväll sprang jag 12x1000 med bla Krille och Magnus M som dessvärre valde att droppa av efter en 4st. Kvar blev emellertid en kille från Trelleborg som var snäll nog att göra mig sällskap, trots att jag var elak mot honom genom att vägra honom den berättigande 1min vila, eftersom han mot slutet halkade efter lite. Jag tvingade honom kallt att starta samtidigt som jag med motiveringen att det nog skulle härda honom :-).


Något jag glömde berätta igår var att jag nu fått min nya mtb. Eller, ny och ny - jag har köpt den begagnad av en duktigt mtb-cyklist som heter Åsa Erlandsson. Det var av henne som jag köpte min förra mtb och den gick alldeles utmärkt. varför jag har stora förhoppningar på min nya rosa fulldämpade mtb. Hon är lika liten som jag, och tom aningen kortare så storleksmässigt är den perfekt. Man ska aldrig säga aldrig, kanske jag rent av kör någon tävling på den. Det gick ju ganska bra 2004 då jag körde långloppscupen som träning :-).

 
ANNONS
 
Ingen bild

Daniel

30 januari 2008 10:35

Just det! Nu är sötebrödsdagarna över!

Från och med nu cyklar vi alltid ut när det första gryningsljuset bryter fram! (Vilket med andra ord innebär att runt midsommar kan det bli rätt tidigt...)

 
Ingen bild

the voice in the ghetto

30 januari 2008 19:12

Ja, nu va d rätt bra blogg, förolämpning av träningskompisar som inte orkar, förolämpande av Ystabo o Trelleborga honom, o snälla bjud de 10 sekunderna på honom, som en vanlig solidarisk träningspolare

Näst sist: d e inga problem att cykla redan vid 6 bara du har ljusen.

O sist d e så himla sött d här du o daniel gör , JA tränar ihopa, ja ja vet inte hur ja ska skriva men.........tja scharlakansfeber

 
Ingen bild

camilla

30 januari 2008 22:41

Daniel: haha, tur att vi inte bor i norrland. Då hade fått börja cykla någon gång innan midsommar och avsluta passet några veckor senare....

The voice: ja det var taskigt att kalla Robin för Trelleborgare - jag ber om ursäkt och hoppas att han inte läser den här bloggen. Men bjuda på 10sek, nej där går allt gränsen. Och visst är det sött (läs roligare) att träna ihop, håller med.

 
Ingen bild

Daniel

31 januari 2008 11:09

The Voice: Avundsjukan lyser igenom... :)

Om du bara tränar upp dig och blir lite bättre på att cykla kanske du får följa med någon gång. Du förstår, vi cyklar oftast uppemot tre timmar, och det orkar ju inte riktigt du med ännu... Men du har något att kämpa för nu!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se