Direktlänk till inlägg 27 januari 2008

Vinst i sista deltävlingen av HTT: X-duathlon!

Av Camilla Lindholm - 27 januari 2008 19:01

Idag var en bra dag! Trots sega ben från gårdagens storminfluerade cykling och fredagens "grispass" gick det bra på dagens tävling och jag kom 4a totalt (enda startande i långa damklassen så jag tävlade mot killarna istället)i ett tyvärr ganska glest startfält. Klubbkompisen Christian Månsson vann och var 5min före mig, men jag slog några killar som vunnit över mig i de föregående tävlingarna. Som vanligt kan man snart skåda resultaten på www.heleneholmstriteam.se . Jag hade även slagit vad om att komma minst tre minuter före min klubbkompis Rickard, och det gjorde jag med råge. Det förvånde emellertid varken mig eller honom. Han skyllde på dålig uppladdning i form av skidresor, magåkommor och förkylningar men sanningen var att jag helt enkelt var bättre :-) :-).  Till hösten planeras ännu ett vad men då står mycket ära och heder på spel och det ska bli ett sant nöje att ta mig an det vadet. I morgon kommer Daniel tillbaka efter en hel veckas frånvaro och det är inte utan att jag saknat honom. Det ska bli skönt att få sin träningskompis tillbaka även om han numera valt att springa så rysligt fort att jag inte hänger med honom. Det är taskigt tycker jag. Tur att han ännu inte erfarit samma utveckling på exempelvis cykel.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rickard

31 januari 2008 21:09

Jag tror knappast att förkylningen hade påverkat så mycket så det är bara för mig att gratulera till en bra insats!

Mitt utgångsläge inför nästa vad känns kanske inte som det bästa efter att ha hört dina senaste träningsrapporter.
Men det är lång tid kvar, och med tanke på den höga insatsen så kan du förbereda dig på betydligt hårdare motstånd då! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se