Direktlänk till inlägg 26 januari 2008

De gångna dagarnas träning och Glasklart!

Av Camilla Lindholm - 26 januari 2008 17:34

I torsdags jobbade jag en hel del, och för att hinna med träningen hoppade jag över klubbens årsmöte. Av styrelsen fick jag utmärkelsen "årets prestation" vilket jag naturligtvis är glad över, även om jag inte känner mig riktigt värdig den (Lars tyckte dessutom att utmärkelsen var fjantig eftersom den är subjektiv). Även fredagen försvann i rasande fart och förgylldes med träning, jobb och sedan utgång. Roligaste träningspasset var det som Bo kallar för "Grispass" - hårt och givande och antagligen förträfflig uppladdning till morgondagens duathlontävling.


Fredagskvällen avslutades på ett uteställe med det passande namnet Glasklart - vilket ger en bra fingervisning om intellektet hos vissa av ställets gäster. Torun, en arbetskollega, och hennes väninna hade ett par biljetter över som Anna och jag köpte. I dessa biljetter ingick en hygglig middag som presenterades av en synnerligen sliskig och lismande karl som fick alla oss fyra att tappa aptiten för ett tag. Efter middagen fungerade stället som nattklubb om man så önskade. Sammanfattningsvis var klientelet blandat, med allt från frånskilda? äldre män och kvinnor, unga smäckra och storbystade blondiner med kanske just glasklara hjärnor till några vettiga människor som t.ex vårt sällskap :-) :-) :-). Tomma hjärnor var även karaktäristiskt för lika många av killarna med tanke på deras raggningsrepliker och försök till konversationer. Människorna kring bordet bredvid Anna och mig kan t.ex inte haft alla paddlar i vattnet. Utan att ha särdeles mycket erfarenhet av Malmös uteställen kan jag konstatera att de flesta var där i ett specifikt syfte, vilket kan göra det hela mycket intressant som observationsarena. Ju senare timme ju desperatare raggningsförsök och när Anna med vild desperation kom springandes med skräck i blick till mig kände vi nog båda att nu var det bäst att gå hem, så det gjorde vi! Därmed slapp vi med nöd och näppe den utlovade "balladtimmen", vilken jag antagligen är glad att slippa uppleva. Absolut trevligas var annars själva middagen. Toruns vännina Inger visade sig var en  helt underbar, klok och levnadsglad kvinna. Vi vid vårt bord pratade antagligen mest, gestikulerade yvigast och skrattade högst av alla.  Övriga gäster hade säkert trevligt men verkade ändå avvaktande, stela och intetsägande medan de antagligen tyckte att vi var synnerligen flamsiga och tramsiga - eller så var de lika självupptagna av det egna sällskapet som vi och brydde sig inte alls. När klubben kom igång kände jag mig tidvis ganska malplacerad och med få gemensamma nämnare med de flesta där inne, och så var det nog. Om en ska bort (för att använda Magnus och Brasseliknelser)så är det nog JAG.  Men dansa är roligt, liksom att skratta åt, studera och härma andra dansa. 


Idag har Lars och jag cyklat i stormen. Det var blött, stormigt och småkallt. Lars fick punktering två gånger och blev tvungen att bli räddad av AnnaMaria som ryckte ut i nöden medan jag själv försökte (vilket bitvis inte var lättare sagt än gjort) ta mig hem och hämta bilen.      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se