Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

Dödsmassage!

Av Camilla Lindholm - 14 januari 2008 22:51

Idag har jag jobbat hela dagen utan att få det jag egentligen skulle göra gjort - så kan det vara ibland. Däremot fick jag ju sådant som jag inte visste om att jag behövde göra gjort så det jämnar antagligen ut sig. I morgon gör jag ett nytt försök att ta mig an lite tentor och lektionsplaneringar mellan alla kursmöten. Så idag har det inte blivit någon träning. Det enda jobbiga (och inte så lite heller) var de dryga 2h dödsmassage (fast efteråt blir det naturligtvis bättre) jag genomlidit. I slutet av maj ramlade jag i växlingsområdet på Lanzarote IM (fick ju bryta senare) med följd att jag fick lite kompikationer i ena knät. Sedan dess har mitt vänstra ben varit mycket svagare än mitt högra, vilket syns med blotta ögat då detta ben är smalare än det högra. Detta noterade även massören. Det kan även vara en av anledningarna till att jag belastar min kropp snett - höger sida tar över när jag cyklar. Nu har jag fått ett rehabprogram att köra för min vänstra innersta lårmuskel. Hoppas det hjälper mig att belasta rätt igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se