Direktlänk till inlägg 13 januari 2008

Lugnt avslut på ett par hårda veckor!

Av Camilla Lindholm - 13 januari 2008 20:08

Idag har jag äntligen simmat i en riktig bassäng. Det gick som väntat ganska trögt och jag gick upp efter en dryg timme. Nästa vecka har jag vilovecka och då ska jag verkligen passa på att simma lite mer. Efter simningen var vi ett gäng på 8st som åt sushibuffé på Hai här i Malmö, och extra trevligt var det att Sascha som numera jobbar som AT-läkare i Ö-vik var hemma. Hon och Sandra hängde också på och käkade. Nu i kväll har jag även fått tummen ur och sprungit mina it3-intervaller som mot slutet gick ganska fort, vilket även var meningen. Så nu är veckan komplett.


En ganska rolig sak är att när vi var på Lanzarote var Lars som förhäxad av ett spanskt underhållningsprogram på tv där deltagarna fick sjungande fylla i tomma fraser av kända (antar jag) spanska sånger. Eftersom ingen av oss kan ett ord spanska eller har ett hum om spanska populära sånger så kan ni ju själva fundera ut vilken behållning vi hade av detta program. Men Lars satt bänkad varje gång detta program sändes, skrattade och försökte hänga med. För att höja underhållningsvärdet hade de placerat tre minst sagt lättklädda, glittriga och timglasformade attraktiva damer på ett podium som vickade på höfterna och svängde med håret, dock inte nödvändigtvis i takt med musiken verkade det som. Kan hända var det mer detta som lockade Lars att sitta som klistrad framför tv:n, det låter jag vara osagt. Nåväl, det intressanta är att just i denna skrivande stund sitter Lars som klistrad framför vår svenska tv, stirrandes på ett nytt svenskt underhållningsprogram som är en kopia, så när som på de lättklädda damerna, av det spanska programmet. Världen är allt bra liten.     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se