Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

Cykel med klubben

Av Camilla Lindholm - 12 januari 2008 00:43

Jag förstår inte alls hur folk kan ha resor som intresse. Jag avskyr själva resandet men gillar skarpt att vara på olika platser runt om i världen :-). Gårdagen ägnades åt just att resa, hem igen, och det är jättetradigt och jobbigt tycker jag. Nåja, vi och bagaget kom välbehållna hem och idag har både Lars och jag cyklat långpass med klubben. För att vara januari och vinter så var vädret riktigt bra, 6grader och glimtar av blå himmel är allt annat än illa. Benen sprudlade inte direkt av överskottsenergi så jag låg mest och kurade bakom Lars A. Kvällen spenderades hos Anna som lagat mat och bjöd på vin. Helt plötsligt bestämde vi oss för att gå ut på en pub och ta en öl (fast jag tog en cider). Det var trevligt och synnerligen oväntat - vet inte riktigt vad som tagit åt mig. Men den här gången gick jag hem väldigt tidigt, jag ska ju upp och simma i morgon. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars K

13 januari 2008 12:28

Välkommna. Härligt att ha er tillbaka. Jag har saknat er så, å, ä och ö.
Camilla, packa ner ett svenskt tangentbord nästa gång. :-)
Visst har du saknat den fantastiska skånska vintern. Det har vi som har varit kvar här i Skåne gjort.
Jag förstår inte hur du kan klaga på resan, ni hade ju bagaget med er både dit och hem och det är inte illa. Jag fick inte med cykeln på min cykelsemester.

 
Ingen bild

camilla

13 januari 2008 20:08

Lars vad kan jag säga att det är skönt att vara hemma igen :-)! Hade jag inte fått med mig cykeln hade jag nog vänt upp och ned på hela flygplatsen, slitit mitt hår och lagt mig ner på golvet som en 6åring i trotsåldern bankat nävarna i stengolvet och gråtit :-).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se