Direktlänk till inlägg 31 december 2007

Hard dag och ett gott nytt ar!

Av Camilla Lindholm - 31 december 2007 20:05

Igar blev det annu en dag med cykel, lite lop och lite simning pa kvallen. Lopningen var bitvis ganska hard. Idag har det varit en annu hardare dag som borjade med 5mil i IM-tempo. Da passar det val bra att kora pa IM-banan sa vi tog vagen runt El Golfo och nationalparken, darefter svangde vi av for att slippa kora nerfor, vilket vi ansog var dumt :-). Lars lag pa rulle hela vagen, vilket han inte hade klarat for ett ar sedan, sa han har gjort framsteg. Ikvall har jag aven kort 30x60/45 lop - det var jobbigt och nu ar jag trott.


Nu ar vi pa vag till hotellets restaurang for att ata kanske varldens dyraste middag. Vi bor namligen pa ett valdigt fint hotell (ibland har man tur) och priset i restaurangen ar dar efter ocksa, men sa ar det nyar bara en gang om aret sa det far val vara vart det. Dessvarre ar det valdigt dyrt med internet har och darfor kommer jag inte skriva sa langa rapporter som jag gjorde pa Mallis, men jag kommer skriva! Bara lite kortare.


Ha en fantastisk kvall! Och sa onskar jag er alla ett framgangsrikt 2008 pa alla satt - inte bara idrottsliga (for er som haller pa med sadan dumheter).  

 
ANNONS
 
Ingen bild

the voice in the ghetto

1 januari 2008 14:18

ja kommer aldrig förstå mig på Lars. Har han åkt ner med en trehjuling eller har felten klister mellan bromsbeläggen och hjulet. ligga på rulle.....

 
Ingen bild

LarsA

2 januari 2008 10:50

God fortsättning! När får vi åter se era solbrända nunor i Svea Rike?
LarsA

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se