Direktlänk till inlägg 29 december 2007

Traningsdag!

Av Camilla Lindholm - 29 december 2007 21:10

Idag har vi tranat lite mer. Dagen borjade med cykel men idag hade vi lite otur eftersom vinden rakade vanda och just nar vi trodde att vi skulle fa avnjuta lite medvind hem, som igar, sa vande vinden. Vi hade oronbedovande motvind i 3.43 - pust bade for sinnet och benen. Vi akte fran Playa Blanca mot La Geria och Teguise, vek av mot Caleta de Famara f;r att aka over La Santa och nationalparken hem. Fran Famara till Soo visade det sig vara grusvag eftersom de gor om vagen (valbehovligt), men det gick ganska bra. Nar vi kom hem var vi bada ganska mora och blev tvugna att slappa lite innan den superkorta simningen. Vi kommer inte fokusera pa simning men forsoka vara i vattnet kort och ofta i stallet. Idag lanade vi grannhotellets pool som var en 40-45m lang men svinkall!!! Sa det var bara att ta pa sig vatdrakterna och hoppa i :-). Gissa om folk tittade, men det bjuder jag garna pa. Direkt efter gav jag mig ut pa en 2h lopning medan Lars forlorade sig i en bok. Jag kunde latt konstatera att det var tur att det inte var IM idag. Benen kandes inte direkt latta. Nu tankte jag slappa sa att jag orkar med morgondagen :-),   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se