Direktlänk till inlägg 28 december 2007

Framme!

Av Camilla Lindholm - 28 december 2007 22:12

Nu har vi landat pa den vindpinade och backiga on. Lagenhetshotellet ar riktigt fint och jattestort, men ligger ganska avsides sa vi far en bra promenad varje gang vi ska ner i centrum och handla, det ar nog bra! Lars fann lagenheten fantastisk eftersom den hade tv. Sa nu sitter han och tittar pa tysk eurosport och ater mariekex.


Vi har tom hunnit att cykla en svang idag och kunde glatt konstatera att vagen kring El Golfo numera ar riktigt fin (ni som varit pa on vet ju att den varit lite knagglig forut). Vadret har varit halvklart och ca 20grader. Jag vill ju garna ha mer man tanker inte klaga eftersom alternativet (Sverige) ar vralmycket samre :-). Lustigast idag var annars den konstiga cykelhybrid vi sag pa vagen hem fran affaren. Man kunde bade trampa sig fram och aka med el som drivmedel - pa en och samma gang.

 
ANNONS
 
Linda

Linda

28 december 2007 22:42

Vad skönt det låter med sol! Just nu regnar det här.., men det är faktiskt 7 grader! Varmt för att vara i december. Tyvärr blåser det en hel del också. Njut av solen och hoppas du får träna på ordentligt // Linda

http://www.lindaeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se