Direktlänk till inlägg 27 december 2007

Dan före avfärd...

Av Camilla Lindholm - 27 december 2007 22:20

...har gått i stressens tecken, i alla fall fram till eftermiddagens massage. Efter det blev det betydligt lugnare. Jag har packat, växlat pengar, handlat lite resmat och  tvättat cykeln - vilket minst sagt behövdes. Så nu är jag lite lätt svart under naglarna eftersom jag trots frenetiskt skrubbande inte lyckades få bort allt - det är varken kvinnligt eller fräscht men inget jag kan göra något åt just nu. Jag har tom med hunnit ut på mellandagsrean och spenderat pengar. Det var förfärligt mycket folk med samma intention - att spendera pengar :-) - som jag. Lika mycket folk var det nästan på bion igår då Lars och jag såg Arn. Den var okej som tidsfördriv men inget som sätter djupa spår i mitt medvetande. Hm, härligt blir det i alla fall att få komma ner till solen (förhoppningsvis) och träna lite. För träna hann jag inte idag. Jag känner mig förslappad, fet och otränad......vad skönt att jag ska på träningsläger då :-).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se