Direktlänk till inlägg 27 december 2007

Äntligen...

Av Camilla Lindholm - 27 december 2007 00:07

..har jag börjat träna lite igen. Men det är inte med lätta ben jag tassar fram. Jag har testjoggat ett par gånger och idag var jag nästan ute i 4h på cykeln. Jag är fortfarande snorig och känner mig ganska kraftlös men jag vet att det kommer bli bättre om ett par dagar.


Tomten var ovanligt snäll mot mig i år och jag vet inte om jag förtjänar alla presenter jag fick. Av någon anledning fick vi för oss att försöka räkna upp de tio budorden -  Ingen av oss lyckades. Det är väl skamligt eftersom det torde tillhöra allmänbildningen oavsett om man är religiös eller inte. Magnus, Lars bror, fick hämta Barnens Bibel och läsa högt :-). Nu kan jag dem nästan och i rätt ordning. Gårdagen ägnades åt att åka bil större delen av dagen - ja och så bytte vi ut den vanliga frukosten mot lutfisk. Ny tradition månne? Anledningen var att vi skulle hinna äta den innan vi for, därav den smått unika timingen :-). Nu måste jag verkligen sova eftersom jag har mycket att göra i morgon.....God Natt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se