Direktlänk till inlägg 23 december 2007

En riktigt skön God Jul...

Av Camilla Lindholm - 23 december 2007 19:57

...önskar jag er alla. Idag har jag faktiskt känt mig bättre och har nästan fått tillbaka något som med lite god vilja kan liknas vid min normala röst. Det är bra det eftersom det är julafton i morgon och om bara några dagar avfärd till Lanzarote.


Annars har det inte hänt så mycket här mer än att dimman som parkerade över Värmland för några dagar sedan är kvar, marken är vit men luften inte lika isande kall som när vi först kom. Kanske är det det dimman som hindrar min telefon att ta emot och sända sms, vilket gick bra för typ 2dagar sedan. Det var några jag ville önska God Jul. Till alla som känner sig träffade och läser detta: jag tänker på er!!  Just nu är det uppesittarkväll med Bingolotto. Alla tanters favorit, Ernst Kirch-någonting...som jag kommer stava fel till ifall jag försöker, har konstruerat en oerhört ful citruspyramid och några rikskändisar sitter och snider tråkiga julklappsrim utifrån telefonsamtal från galna svenskar, som glatt avslöjar sina julklappar till nära och kära bara för att de är så tv-kåta. Bingolotto må vara föreningsidrottens räddare i nöden men tillika ett av tv4:as mest tråkiga, mossiga och segdragna program. Jag kommer aldrig spela Bingolotto, inte ens när jag fyller 65. Skönt att det ska flytta till tv4+ så att tv4 kan satsa på lite mer sevärda program av typen House :-). Annars ligger svt:s Kvarteret Skatan helt i min linje när det gäller sevärda program. Jag fullkomligt älskar Johan Glans och blir glad bara av att se honom. Gårdagens program var helt formidabelt. Särskilt scenen där mormor får en lätt vibrerande chockrosa stavmixer...eller vad det en dildo... den var ju helt underbar...liksom den var förra året :-).


Istället för att slötitta på Bingolotto ska vi tillbringa uppesittarkvällen spelandes några sällskapsspel. DET tycker jag är MYCKET roligare....


Ha en fantastisk God Jul och njut av god mat, sällskap och att bara vara.... det ska jag!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

23 december 2007 23:29

Hej. En riktigt god jul från norrland. Fullmånen skiner över den lilla orten, riktigt trolskt. Ta det också lugnt med sällskapsspelen min vän... :-)

 
Ingen bild

Kristina

24 december 2007 12:35

En God Jul till dig också, och tack för dessa 4 månader vi fått följa med dig på alla dina träningspass. I Småländska Nybro är vi redo för att kl 14 ta emot Daniel med flera för att äta en massa nyttigt och onyttigt. I Nybro är Daniel ingen hare utan en omättlig fågelunge. Ha det även underbart i solen och värmen.

 
Linda

Linda

26 december 2007 10:13

Hoppas du kryar på dig så att du kan ge järnet på Lanzarote!

http://www.lindaeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se