Direktlänk till inlägg 21 december 2007

Ytterligare en tam dag

Av Camilla Lindholm - 21 december 2007 18:27

Jag har tråkigt!!! Det är inte alls kul att ligga och sova och slappa hela dagarna, särskilt inte då jag är van att aktivera mig med träning, jobb eller något annat tidsfördriv. Kontrasten är enorm! Förströelsen idag har varit att läsa ut en bok av Eric Ericson "Brev till samhället" och handla några julklappar. Boken var ganska kul och extremt lättläst, vilket passar mitt sega och slappa sinne för tillfället. Positivt är emellertid att halsontet är så gott som borta. Negativt att det i istället är ersatt av heshet samt outtömlig snuva. Jag är väldigt förundrad över denna obegränsade snorkälla som finns i min näsa. Kanske borde jag någon gång göra en empirisk undersökning om hur mycket som ryms däri. Är jag i samma odugliga skick i morgon ska jag ta och läsa den där nutrionsboken för vegetarianer som jag blivit beordrad att recensera för idrottsforum.org. Personligen tror jag inte att människan är menad till att vara vegetarian. Ett bevis torde vara att det livsnödvändiga vitaminet B12 inte existerar i vegetabilier!!! Sedan är även jag införstådd med problematiken med att försörja hela jordens befolkning med kött - det hade naturligtvis inte gått rent resursmässigt. Men det är en annan diskussion. Om man enbart tar hänsyn till livsnödvändiga näringsämnen för fysiskt och psykiskt (hos flertalet i alla fall) välbefinnande hos människan är jag fullkomligt övertygad om att en blandkost bestående av bla fisk, fågel, kött, grönsaker och frukt är att föredra. Ju mindre förädlat ju bättre.

 
ANNONS
 
jona

jona

22 december 2007 08:50

Sötaste Camilla krya och kurera. Är inte N.Badman helveggo by the way?

Och till sist: god jul och gott nytt år; måtte lycka framgång och utmaningar hagla över dig i strida strömmar 2008.

http://www.yogajona.se

 
Ingen bild

camilla

22 december 2007 10:36

Tack det samma Jona!!! Badman må säkert vara helveggo och det fungerar ju fantastiskt bra med de kosttillskott jag är helt övertygad om att hon tar! Helt klart är att alla naturliga livsmedel innehåller goda näringsämnen och att för mycket av ett och samma livsmedel är mindre bra, oavsett om det är råg eller kött. Jag tror fortfarande att en helt veg. kost inte är att föredra för de flesta människor (det finns alltid undantag) men äter man mjölk- och äggprodukter eller ännu bättre, fisk, är man helt klart på den säkra sidan. Problemet idag är nog snarare ett annat, de livsmedel vi tror är naturliga är inte särskilt naturliga då de fullmatade med hormoner, bekämpningsmedel och/eller framodlade på näringsfattiga marker och/eller under andra tvivelaktiga metoder.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se