Direktlänk till inlägg 20 december 2007

En hel dag till spillo!

Av Camilla Lindholm - 20 december 2007 20:33

Den här dagen har gått i slow motion då min förkylning eskalerade under natten. Jag hade en naiv, som det skulle visa sig, förhoppning om att jag skulle vakna idag och vara mitt vanliga hyfsat pigga jag. Jag hade tom bestämt med Daniel att jag skulle simma i morse. Istället har jag dragits med halsont och feber och känner mig ganska risig. Det mesta går sakta och jag har inte orkat göra många vettiga saker. Vi har i alla fall åkt upp till Värmland för att fira jul - eller Lars körde och jag satt och sov brevid. Här har det varit en kall, gnistrande vinterdag med rimfrost i gräset och på träden samt domherrar i talgbollen. En annan beskrivning är att det är förfärligt kallt med -9 grader och jag vägrar sticka ut näsan genom dörren av rädsla för att förfrysa mig. Jag avskyr nämligen kyla! Det gör Smulan som är Lars föräldrars katt också. Så nu ligger vi och myser tillsammans i soffan. I morgon mår jag säkert bättre - det känner jag på mig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

20 december 2007 22:53

Åh vännen...ha det så mysigt nu. Jag myser med mammas katt också. Hon är svårflörtad, så det är en seger att hon tyr sig till mig. Det är +5 grader i Ö-vik...hur skumt som helst. Rena rama skånevädret. Hälsa Lars. Kram /Anna

 
Ingen bild

Lars K

20 december 2007 23:47

Men, Camilla, du vet väl att sommaren är för veklingar.
Ha nu en härlig värmländsk jul med kyla och snö (sånt vi skåningar bara hör talas om)!
Lars K

 
Ingen bild

Budde

21 december 2007 08:31

Krya på dig!

God Jul och gott nytt år! Ha en trevlig helg med släkt och vänner. Fortsätt att skriva i din blogg och kämpa på med träningen.

/B

 
Linda

Linda

21 december 2007 08:35

Krya på dig! Inte kul att vara sjuk över jul. GOD JUL!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

A-M

21 december 2007 10:04

Om man ska vara krasslig någonstans så måste väl det vara ypperligt att vara det just hos Lars föräldrar?! ;o) Ta väl hand om dig och njut av några lugna dagar. Snart kommer ett nytt år och då är det full fart igen! Hälsa hela gänget i Klässbol och ha en mysig jul!

 
Ingen bild

camilla

21 december 2007 10:29

Tack och god jul på er själva! Helt klart har jag lyckats pricka in rätt tidpunkt att vara förkyld på - den här veckan skulle jag ändå ta det lugnt (dock inte såhär lugnt kanske). Synd att vi inte kunde komma på ditt julmys A-M. Och visst, det vet väl alla att jag är hur vek som helst :-).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla Lindholm - 13 augusti 2012 09:28

Tiden går och nästan hela sommaren har nu passerat. Långsamt blir jag bättre och denna vecka är det tänkt att jag ska börja träna lite lite mer vilket betyder en si så där 10-14h. Håll tummarna för att huvudet sitter kvar och armar och ben svarar - s...

Av Camilla Lindholm - 27 juni 2012 20:13

Först kommer ingenting, sen kommer ingenting och sen får man hela flaskans innehåll på tallriken. Det är väl det som brukar kallas för ketchupeffekten, eller som i mitt fall att det händer massor  av saker på en gång. Nu kan jag i och för sig inte hä...

Av Camilla Lindholm - 18 maj 2012 11:17

Phua vilken pärs det har varit. Efter magsjukan vars sviter fortfarande ger sig till känna genom en orolig och öm mage och lite andra besvär så börjar jag skönja ljuset i tunneln. I efterhand kan jag konstatera att det nog inte var jättebra att start...

Av Camilla Lindholm - 2 maj 2012 08:47

Såhär några dagar efteråt är det nästan komiskt det som hände i Holland. Tydligen var det inte meningen att jag skulle köra denna tävling - en favorit som jag vunnit 2år i rad. Strul har det varit en bra bit innan denna tävling men låt mig börja från...

Av Camilla Lindholm - 20 april 2012 11:10

och avsaknaden av att bara kila ner två trappor till ett framdukat frukost och middagsbord är total. Dagens ständiga fråga är numera - vad ska vi äta i dag då? Något som man kanske inte kan äta som huvudmål men ändock är fantastiskt gott är hemgjort ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogginfo.se

RSS

Följ bloggen

Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Blogkeen
Följ Camilla Lindholms tri-blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se